Tech Borrel Talks: Blockchain

Chapter Arnhem '19, Chapter Deventer '22
27 januari, 16:00
Nog plaatsen over

Omschrijving

Beste Allen,

Om de vrijdagen nog interessanter te maken en de week goed af te sluiten gaan wij sprekers uitnodigen met een bijzonder verhaal*. Zogenaamde Tech borrel Talks (TbT’s). Na een week hard werken even luisteren, borrelen en discussiëren over onderwerpen die jouw brein weer nieuwe inzichten gaat geven.

Deze keer hebben wij Jessy The (Special Agent) uitgenodigd om een half uur tot driekwartier te vullen met haar kennis over Blockchain en alles wat daarbij komt kijken. Specifiek wil ze graag ingaan op het technische stuk van NFT’s en Smart Contract technologie. Lijkt je dit leuk en wil je komen werken bij in Klarenbeek, geef je dan op. Ook al heb je geen abonnement bij Mr.Green, wij regelen dan wel iets.

Heb je zelf een interessant onderwerp, zit je in een bijzonder opdracht, wil je gewoon iets kwijt of wil je oefenen met spreken voor een groep, laat het ons (Tm’s of Sourcer) dan weten. Wij komen bij je in de lucht om het gezamenlijk te organiseren.

Note*: Voor ons is dit een trial om te kijken hoe dit ontvangen wordt. Omdat de groep, die bij Mr.Green in Klarenbeek op vrijdag werkt, steeds groter wordt is dit makkelijk te organiseren. Wij beseffen ons dat wij hiermee niet alle Rockstars in de regio bereiken. Afhankelijk van het succes zullen wij tzt. dit ook op andere dagen gaan organiseren.

 

Groet, het Mr.Green organisatie committee.

Reacties

Vergelijkbare events

01 februari, 12:00

Agile Tribe presents: Reading Rockstars – Team Topologies

Tribe Agile, Tribes
49 Spots
02 februari, 17:00

The West Borrel

Chapter Den Haag '22, Chapter Rotterdam '19
16 Spots
03 februari, 17:00

Bordspellenavond @ HQ | Den Bosch ’15

Algemeen, Chapter Den Bosch '15
39 Spots