Suppen door de Biesbosch!

Chapter West
Nog plaatsen over

Omschrijving

What’s up iederen!

Na de events van de afgelopen tijd hebben we weer de smaak goed te pakken in Chapter West. We bruisen vol energie en deze energie moet eruit! Maar eerlijk, wij houden ook wel van lekker ontspannen. Dus bij deze best of both worlds gaan wij zondag 26 september 14:00 in de Biesbosch lekker suppen.

Wat is suppen? SUP staat voor stand up paddling met andere woorden staand peddelen. Je krijgt een speciaal opblaasboard met een lange peddel. Hiermee vaar je dan rond. Je gebruikt hiervoor een flink aantal spieren, maar tegelijktijd is het heerlijk relax op het water. Uit ervaring kan ik vertellen dat ik de dag erna wel spierpijn had.

Wat gaan wij precies doen? We vertrekken vanaf het Biesbosch centrum samen met onze instructeurs op het water voor een tour van ongeveer 2 uur. Zij zullen ons begeleiden op onze reis en tussendoor worden ook wat foto’s geschoten. Als afsluiter krijgen we nog een lekker drankje na.

Handig om te weten: Qua kleding is het handig om voor zwemkleding te gaan met daarover sportkleding wat makkelijk droogt. Dit kan je eventueel afstemmen op de temperatuur. We krijgen een dry-bag bij onze boards. Hierin kan je wat spulletjes kwijt zodat ze veilig en droog blijven. Voor de brildragers is er een speciaal watersportkoordje. Mocht je per ongeluk het water in vallen dan zinkt je bril niet naar de bodem 😉

Over in het water terecht gekomen gesproken. Het kan gebeuren, maar over het algemeen gaat het wel goed. Bij mijn laatste tripje zeiden ze tot nu toe nog niemand eraf was gevallen (schijnbaar is mijn vriendin de eerste. haha.)

Deze trip is op eigen kosten en kost €20 per persoon.

Reacties

Locatie

Chapter Lead

Vergelijkbare events

25 januari, 12:30

Tech Walk: Code That Fits In Your Head

Automated Testing Tribe, Cloud & DevOps Tribe, Front-end/Mobile Tribe, Java Tribe, Microsoft Tribe
388 Spots
27 januari, 19:30

Chapter North Presents // Indoor BeachVolleyBal Toernooi 27 Januari

Chapter Central, Chapter East, Chapter Lower South, Chapter North, Chapter Upper South, Chapter West
13 Spots
27 januari, 18:30

Viewing Party: Introduction to App Development with .NET MAUI

Microsoft Tribe
487 Spots