Special Workdays @ Mr.Green Zwolle

Chapter Arnhem '19, Chapter Deventer '22, Chapter Utrecht '19, Chapter Utrecht '23, Chapter Utrecht '23
01 augustus, 07:30 - 17:00
Nog plaatsen over

Omschrijving

Beste Toppers,

Omdat het de vorige keer zo gewild en leuk was, nu wederom in herhaling maar dan op een andere plek. We hebben het voor elkaar om 1 keer per kwartaal, op een andere dag dan vrijdag, gezamenlijk te kunnen werken in de meest chique boutique office van Zwolle!

Maar wees gerust, de vrijdagen blijven gewoon bestaan. Deze extra mogelijkheid geeft nu iedereen de kans om hier te werken, zelfs als je andere verplichtingen hebt op vrijdag. Ieder kwartaal willen we ook van dag wisselen.

Onze bijeenkomst staat gepland op donderdag 1 augustus. Vanaf 7:30 uur zijn jullie van harte welkom in de Extraordanary ruimte*. Neem plaats achter een van de grote curved monitoren en maak gebruik van alle voorzieningen die Mr.Green heeft. Werk aan je eigen project en pak koffie/thee wanneer je wil. De lunch, fris en sweets zijn ook gratis – zolang je het maar even opschrijft. Maak het vooral gezellig en have a break met elkaar.

Na de lunch hebben we iets buitengewoon interessants. Je zit waarschijnlijk bij Team Rockstars omdat je iets in je hebt van een computer of een game nerd (ja, geef het maar toe). Op 5 minuten lopen is er een hal met 3.250 vierkante meter spelcomputers, computers en arcadegames onder één dak. Beleef interactief de geschiedenis van de spelcomputer en (home)computer.
Bonami SpelComputer Museum | Het Nederlands Instituut voor Games en Computers

Waarschijnlijk zijn we hier wel 2 uurtjes te vinden (hou er rekening mee)!
Entree wordt door ons betaald, andere zaken zijn voor eigen rekening.

Dus waar wacht je nog op? Kom gezellig werken op een andere dag dan vrijdag. Voor de leden van Mr.Green is aanschuiven geen probleem. Ben je geen lid? Geen zorgen, wij regelen een dagpas voor je.

Mis deze unieke kans niet om samen te werken in stijl. We kijken er naar uit om jullie te verwelkomen op deze bijzondere dagen!

*- Bij een overweldigende inschrijving zullen we andere ruimtes erbij boeken.

Reacties

Locatie

Vergelijkbare events

17 juli, 17:30

ReBuild event – Fysiek

Tribe Microsoft
19 Spots
17 juli, 17:30

ReBuild event – Online only

Tribe Microsoft
12 Spots
18 juli, 08:30

Samenwerken @ Roermond

Chapter Roermond ’23
17 Spots