Special Workdays @ Mr.Green Klarenbeek

Chapter Arnhem '19, Chapter Deventer '22, Chapter Utrecht '19, Chapter Utrecht '23
17 juni, 07:30 - 17:00
Nog plaatsen over

Omschrijving

Beste Toppers,

Omdat het de vorige keer zo gewild en leuk was, nu in herhaling. We hebben het voor elkaar om 1 keer per kwartaal, op een andere dag dan vrijdag, gezamenlijk te kunnen werken in de meest chique boutique office van Klarenbeek.

Maar wees gerust, de vrijdagen blijven gewoon bestaan. Deze extra mogelijkheid geeft nu iedereen de kans om hier te werken, zelfs als je andere verplichtingen hebt op vrijdag. Ieder kwartaal willen we ook van dag wisselen.

Onze bijeenkomst staat gepland op maandag 17 juni. Vanaf 7:30 uur zijn jullie van harte welkom in de Pentagon ruimte*. Neem plaats achter een van de grote curved monitoren en maak gebruik van alle voorzieningen die Mr.Green heeft. Werk aan je eigen project en pak koffie/thee wanneer je wil. De lunch, fris en sweets zijn ook gratis – zolang je het maar even opschrijft. Maak het vooral gezellig en have a break met elkaar.

Na de lunch hebben we weer een spreker weten te strikken die een interessant onderwerp wil presenteren. Dit maal zal Luc Hondshorst jullie meenemen in: “Geavanceerd Multitasken met het Actor Model: Principes en Praktijk.

Waarom interessant voor iedere stack: “Instead of calling methods, actors send messages to each other. Sending a message does not transfer the thread of execution from the sender to the destination. An actor can send a message and continue without blocking. Therefore, it can accomplish more in the same amount of time.”

Dus waar wacht je nog op? Kom gezellig werken op een andere dag dan vrijdag. Voor de leden van Mr.Green is aanschuiven geen probleem. Ben je geen lid? Geen zorgen, wij regelen een dagpas voor je.

Mis deze unieke kans niet om samen te werken in stijl. We kijken er naar uit om jullie te verwelkomen op deze bijzondere dagen!

*- Bij een overweldigende inschrijving zullen we andere ruimtes erbij boeken.

Reacties

Locatie

Vergelijkbare events

25 juni, 12:00

Serge Don: Observability : Supercharge your development efforts!

Algemeen, Tribes
9 Spots
26 juni, 16:00

Kantoor Amsterdam Padel & Work woensdag 26 juni

Chapter Amsterdam '19, Chapter Amsterdam '22
1 Spots
27 juni, 00:42

European Women in Tech Conference

Algemeen
48 Spots