Social Event Chapter West – StardustWinst 2019

26 september, 13:00 - 21:00
Nog plaatsen over

Omschrijving

Hey Mannen!

Winner Stardust 2019 –  Beach Event! MELD je aan via Team Up – IT

Beste Westerlingen, het is eindelijk zover! We hebben een save the date voor jullie. Op zaterdag 26 september willen we samen met het gehele chapter erop uit trekken om lekker te genieten van een volledig verzorgde beach dag in Den Haag!

De exacte invulling van het programma ontvangen jullie nog van ons, maar het is alvast goed rekening te houden met 13:00 als aanvangstijd op het strand bij Kijkduin. In de middag hebben we een aantal toffe strand activiteiten bedacht waar jullie uit kunnen kiezen en vanaf 5 uur is het borrel/BBQ tijd!

LET WEL:

We hebben contact gehad met de organisatie over de naleving van de Corona voorschriften. Zij geven het volgende aan:

Onze huidige activiteiten hebben we aangepast op de anderhalf meter norm om de activiteiten op een veilige en verantwoorde manier aan onze klanten aan te kunnen bieden. Om dit alles op een verantwoorde manier te kunnen organiseren; hebben we een uitwerking gemaakt van activiteiten die we binnen de anderhalf meter norm kunnen en-ook willen aanbieden aan onze klanten. Concreet betekent dat dat wij in alle omstandigheden minimaal de anderhalf meter norm hanteren; omdat Flitz-events veelal in de buitenlucht opereert is dit (eenvoudiger) te realiseren.  Op het strand worden we niet gelimiteerd door het aantal vierkante meter waarin we moeten opereren. Ook hebben we nieuwe activiteiten, afgestemd op de anderhalf meter samenleving, ontwikkeld.

Mocht je ergens twijfels over hebben/ zit iets niet lekker omtrent het event of een afzonderlijke activiteit? Laat het ons dan vooral weten

In samenspraak met HR zullen we ook zelf de benodigde voorzorgsmaatregelen nemen om deze dag op een verantwoorde, prettige wijze te laten verlopen.

Namens de event commissie, Björn, Sjoerd, Stef, Robin en Joseph, Be There! Aanmelden kan via Team-Up.

Reacties

Locatie

Miriam Torrico

Vergelijkbare events

20 mei, 18:00

Chapter Tilburg ’19 presents vrijmiboooo – Breda

Chapter Tilburg '19
37 Spots
20 mei, 12:00

Walking Tour Chapter North | Diemerbos

Chapter Amsterdam '22, Chapter Amsterdam ’19
14 Spots
21 mei, 16:00

Chapter Arnhem ’19 ON FIRE | @ de tuin van Hans

Chapter Arnhem '19
32 Spots