Sint & Strategie – Tijdslot 12.30 – 15.30

Algemeen
26 november, 12:30 - 15:30
Nog plaatsen over

Omschrijving

Hoor wie klopt daar Rockstars..

Op 26 november is het zover: we gaan naar hét huis van Sinterklaas in kasteel Heeswijk! En terwijl de kindertjes vol smart de Goed Heiligman en zijn pieten onthalen, brainstormen de Rockstars over de toekomst van het bedrijf. No kids? No problem! Want iedereen kan op deze dag haar of zijn steentje bijdragen in de strategiebepaling van Rockstars.

Aanmelden
Jezelf, partners en kids aanmelden voor dit evenement gaat alleen via onderstaand formulier.
Aanmelden Sint & Strategie – Tijdslot 1 (12.30 – 15.30)

Natuurlijk wel leuk om je even aan te melden voor het Team Up IT event, zodat je collega’s weten dat je erbij bent!

Sint
Wanneer mama of papa brainstormt over de toekomst van Rockstars, gaan partners en onze mini-Rockstars het huis van Sinterklaas ontdekken. Kijk je ogen uit in het Mijterkabinet, de Pietenschoenpoetskamer en natuurlijk de indrukwekkende slaapkamer van Sinterklaas. Maar vergeet ook zeker niet je oren open te zetten: als je goed luistert dan hoor je ze af en toe oefenen op het dak, zingen onder de douche of snurken na een lange nacht.

Strategie
We zijn blij met en trots op de (tevredenheids)resultaten die we nu halen en de koers die we varen, echter weten we ook dat ‘goed’ de grootste vijand is van ‘geweldig’ en is het aan ons om te blijven verbeteren en voorop lopen.  In PaReis is het over-de-streep heel goed bevallen, we kregen hier positieve feedback over in de vorm van ‘dat mag vaker terugkomen en langer’. Vandaar dat we dit ook integreren in deze sessie om met elkaar in gesprek te gaan over belangrijke topics en het verder vorm geven van ‘Happy Developers, High Impact’! Voor iedereen die wil meedenken over onze strategische koers kan je je gedachtes vast delen via deze link (5 minuten invultijd), of je nu wel of niet aanwezig kan zijn bij dit evenement. We kijken er naar uit de koers voor 2023-2025 met jullie in te kleuren!

Programma
12.30 – 13.00 Aanvang met warme drank en wat lekkers
13.00 – 14.00 Partners en kids: rondleiding door het huis van Sinterklaas
13.00 – 14.00 Rockstars: strategiesessie
14.00 – 15.30 Borrel met een heel speciaal bezoek voor de kids..

Omdat we de strategiesessies klein willen houden én de kids zoveel mogelijk aandacht te gunnen van Mr. Nicolaas himself, hebben we het event opgedeeld in tijdsloten.

 

Reacties

Team Events

Vergelijkbare events

22 juni, 12:00
0 Spots
23 juni, 14:00

23 juni | (Family) Event Amsterdam ’19 & ’22

Chapter Amsterdam '19, Chapter Amsterdam '22
0 Spots
25 juni, 12:00

Serge Don: Observability : Supercharge your development efforts!

Algemeen, Tribes
17 Spots