Samenwerkdag Chapter Utrecht

Chapter Utrecht '19, Chapter Utrecht '23
22 september, 08:00 - 18:00
Nog plaatsen over

Omschrijving

Yes yes, het is ons gelukt! We kunnen onze samenwerkdagen vanaf september tot we een eigen locatie hebben in Vianen bij Creative Valley organiseren. De eerste staat gepland voor 22 september a.s.

Deze locatie tikt al onze boxen aan en zit naast Utrecht Centraal Station. Met de trein dus goed te doen, qua parkeren wellicht iets minder praktisch. Parkeren kan, maar tegen betaling, in de garages die bij Utrecht CS zitten.

Binnen het concept van Creative Valley zit normaal gesproken een fantastische lunch inbegrepen. Dit kan helaas niet vanwege belasting-technische regels. Na een hoop overleg met de locatie is het gelukt de lunch los te koppelen. Dit betekent echter wel dat we verplicht zijn als Rockstar om voor €4,77 lunch af te nemen pp als je je aanmeldt voor de samenwerkdag. Dit is helaas een verplichting om gebruik te kunnen maken van deze locatie. Voor die €4,77 krijg je wel echt een fantastische lunch aangeboden, plus dat het natuurlijk super gezellig is om gezamenlijk te lunchen.

We betalen per persoon, per aanmelding. Een week van te voren moeten wij het definitieve aantal doorgeven aan de locatie. Wil je hier dus bij zijn, meld je dan zsm aan, het aantal plaatsen is namelijk beperkt 10-15.

Mocht je toch niet komen, meld je dan tijdig af zodat we de plek kunnen laten invullen door iemand anders, zodat we geen onnodige kosten maken <3

We hopen dat we met een mooie groep samen zullen werken op 22 september!

Check hier een impressie video https://vimeo.com/345716182

Als hier vragen over zijn, neem gerust contact op met één van de chapter leads.

Reacties

Vergelijkbare events

14 juli, 12:00

Chapter BBQ ’24

Chapter Eindhoven '22
32 Spots
16 juli, 17:00

Chapter Data (Digital) Game Night!

Chapter Data
24 Spots
17 juli, 17:30

ReBuild event – Fysiek

Tribe Microsoft
18 Spots