#SAITRS panel: WE ARE ROCKSTARS

Algemeen
Nog plaatsen over

Omschrijving

Inspireren, van elkaar leren, ervaringen en ideëen uitwisselen, is wat centraal staat deze avond.

We gaan met elkaar open in gesprek over ongemakkelijkheden, vooroordelen en stereotypen over collega’s op de werkvloer. Dit doen we om elkaar beter te begrijpen en om zo een fijne werkplek voor mannen en vrouwen te creëren.

Hoe positief is positieve discriminatie? Welke ongemakkelijke situaties ervaren mannen en vrouwen? Hoe ben je als man een goede ‘ally’? En wat hebben we hiervoor van elkaar nodig?

Dit zijn thema’s die ieder van ons wel eens mee te maken heeft gehad op wat voor manier dan ook. Vul hier het formulier in om jouw gedachten te delen en wie weet bespreken we dit op 3 mei.

Laat je inspireren door de talk van Ramona “Kill them with kindness”, waarbij ze vertelt over haar ervaring als vrouw in een mannenwereld”. Welke uitspraken kom je zoal tegen op de werkvloer en hoe zorg je ervoor dat je echt “part of the team” wordt? Herkenbaar voor vrouwen en non-binaire en een kans voor mannen om een kijkje in hun hoofd te nemen.

Vervolgens zullen we met elkaar in gesprek gaan aan de hand van stellingen. Vind je het fijn om toe te kijken en luisteren naar de onderwerpen die op tafel komen óf pak jij een seat aan de fishbowl en deel je jouw visie, alles is mogelijk.

Je kan de fishbowl interpreteren als een talkshow setting waarbij de gasten aan de tafel rouleren, stapt er iemand van tafel, dan is er de gelegenheid uit het publiek om plaats te nemen. We creëren samen een fijne sfeer voor iedereen waar je jouw mening kan delen, respect hebt voor die van anderen en de gelegenheid te bieden elkaar beter te begrijpen.

Programma:
17.00 – 17.30 inloop
17.30 – 18.15 eten
18.15 – 19.00 talk Ramona
19.00-20.00 fishbowl
20.00-21.00 borrel

Reacties

Locatie

Vergelijkbare events

21 september, 18:45

Voetbal klassieker – West vs North

Chapter Amsterdam '19, Chapter Amsterdam '22, Chapter Den Haag '22, Chapter Rotterdam '19
19 Spots
22 september, 08:00

Samenwerkdag Chapter Utrecht

Chapter Utrecht '19, Chapter Utrecht '23
0 Spots
22 september, 20:00

Chapter Utreceht ’19 en later – Borrel in Utrecht

Chapter Utrecht '19
48 Spots