SAITR WORKS

Algemeen
27 oktober, 09:00 - 17:00
Nog plaatsen over

Omschrijving

She is an IT Rockstar WORKS

Op vrijdag 27 oktober 2023 opent het Team Rockstars kantoor haar deuren om de vrouwelijke developers en engineers van Nederland met elkaar te verbinden. Als vrouw in de IT ben je meestal in de minderheid tussen de mannen in jouw team, daar brengen we deze dag verandering in.

Samen met alle vrouwen uit Nederland uit de IT sector werken we één dag samen op kantoor. We stellen onze bureaus, monitors, belhokjes en vergaderruimtes ter beschikking zodat jouw day-to-day werk gewoon door kan blijven gaan. Tegelijkertijd word je compleet in de watten gelegd: van nagelstyliste tot masseur en van haren knippen tot strakke wenkbrauwen.

Maak gebruik van het netwerk van alle aanwezige vrouwen, deel je kennis en laat je inspireren door de tech talks en workshops.

Waarom She is an IT Rockstar WORKS?

Aftermovie van de vorige editie

Een greep uit de ervaringen: “Ik heb nog nooit met zo veel vrouwen tegelijkertijd gewerkt” en “Ik vind het fijn om te horen dat mijn ervaringen worden gedeeld”.

Wij willen jou graag deze unieke ervaring geven! We beloven dat er geen recruiters aanwezig zijn 😉

Programma
8.30 – 9.00 Inloop
9.00 – 9.15 Welkom – ontmoet gelijkgestemden en breid je netwerk uit
Time to work
10.30 – 11.15 Tech Talk Inclusive Design – Ramona Domen
Stel je voor dat je naar het ziekenhuis gaat in een rolstoel, maar niet naar binnen kunt vanwege de twintig traptreden die je moet nemen. Nederlandse publieke gebouwen moeten toegankelijk zijn, maar hoe zit dat op het web? De realiteit is dat het internet onvermijdelijk is geworden, maar de toegankelijkheid is vaak nog bijzaak. In deze talk wil ik je de tools geven om ook jouw (web)applicatie toegankelijker te maken.
Time to work

12.00 – 13.00 De lekkerste lunch én breid op een leuke manier je netwerk uit!

Time to work
14.00 – 14.30 Workshop Personal Branding
Laat je inspireren de beste versie van jezelf te zijn én hoe je dit uitdraagt om een manier die bij jou past. Daarnaast hebben we een fotograaf voor je klaar staan om direct van start te gaan voor portret foto, geheel gratis.
16.30 – 17.00 Inspirerende sessie door; – Lieke Hamers – CTO bij Dell, Jacky Gorlee – Head of ICT bij Rituals
Tot 17.30 uur borrel

Dress what you want: kom lekker in je mom-jeans en sneakers als jij dat fijn vindt, of trek je hoge hakken aan. Wel of geen make-up? No one judges! Deze dag ben jij gewoon de vrouw die jij graag wil zijn. En hoef jij niet perse je haren te laten doen, of draag je nooit nagellak maar wil je deze gewoon ook graag omringd zijn door power-vrouwen om bijvoorbeeld te sparren over bepaalde topics of thema’s, you’re more than welcome!

Reacties

Vergelijkbare events

25 juni, 12:00

Serge Don: Observability : Supercharge your development efforts!

Algemeen, Tribes
9 Spots
26 juni, 16:00

Kantoor Amsterdam Padel & Work woensdag 26 juni

Chapter Amsterdam '19, Chapter Amsterdam '22
1 Spots
27 juni, 22:20

European Women in Tech Conference

Algemeen
48 Spots