SAITR: High ITea

Algemeen
Nog plaatsen over

Omschrijving

YOU’RE INVITED.

Wij streven naar een fijne werkomgeving voor de volgende generatie waarin diverse teams, gelijke kansen en het kunnen doen wat je leuk vindt bijdraagt aan je werkgeluk. De invloed van de maatschappij, het ontbreken van rolmodellen en het behoren tot de minderheid in tech studies zorgen dat jonge meiden niet worden gestimuleerd een carrière in tech te beginnen.

Graag nodigen we jou en je dochter, nichtje, buurmeisje of kennis van 12 t/m 18 jaar uit op 1 juli 2023 om kennis te maken met IT.

Aanmelden? Doe dat hier!

 

SARA DOL – SPECIAL GUEST.

Sara Dol is bekend van de door haar gecreëerde clips op TikTok en voorganger musical.ly. Het maken van de videos lijkt op het oog ‘simpel’, maar stiekem komt er een heleboel bij kijken. Laat staan wat er op de achtergrond van apps als ‘TikTok’ aan code bestaat. Sara neemt de meiden die op onze High IT aanwezig zijn mee in de wereld van social media en deelt haar geheimen over hoe je de beste social content creëert.

Als je vragen voor Sara hebt, aarzel dan niet om ze te stellen. Ze geeft heel graag antwoord op alles wat je wilt weten. Je kunt je vragen indienen via het inschrijfformulier.

 

MAAIKE OMTA – SPECIAL GUEST.

Maaike is onze Rockstar developer on heels! Deze powervrouw geeft regelmatig talks en presentaties en weet wat hard werken in de tech wereld inhoudt. Jezelf blijven en vertrouwen hebben in je kennis en kunde zijn een must volgens Maaike om te slagen in de tech wereld.

 

Programma:
11.00 – 12.00 : Talk meiden. Werken in de IT, maatschappelijk impact en vooroordelen. Hoe kijken jonge meiden hier naar?
11.00 – 12.00 : Talk ouders. Hoe jij als ouder, oom, tante of familievriend jonge meiden kan ondersteunen in hun beroepskeuze.
12.00 – 13.00 : Workshop. Actieve workshop waarbij kennis wordt gemaakt met programmeren
13.00 – 14.00 : High Tea. Tijd om te kletsen onder het genot van een kopje thee of koffie en wat lekkers.
14.00 IT + Social Media. TikTok workshop hoe je de nieuweste features gebruikt en je bereik verhoogt.

Aanmelden? Doe dat hier!

Reacties

Vergelijkbare events

21 mei, 08:30

Samenwerken @ Roermond

Chapter Roermond ’23
23 Spots
22 mei, 08:00

Front End Tribe Unite! – Monthly

Tribe Front-end
6 Spots
22 mei, 11:30

The (hot) dog walk

Chapter Utrecht '19, Chapter Utrecht '23, Chapters
11 Spots