AMEEZING CHRISTMAS BALL!

Algemeen
16 december, 17:00 - 23:59
Nog plaatsen over

Omschrijving

Rockstar santa is coming to town!
In 2022 ging de wereld ein-de-lijk weer open, we verwelkomden 238 nieuwe collega’s, we maakten Parijs onveilig en sleepten wederom mooie awards binnen.. Kortom: we hebben het jaar weer GEROCKT en daar hoort een rammer van een kerstfeest bij!

Locatie: Westerunie, Amsterdam

17.00 Start evenement en opening Team Rockstars kerstmarkt (incl. glühwein, warme choco, cadeautjes en churros!)
18.30 Food trucks en diner geopend!
19.30 Een warm welkom van onze kerstman CEO
19.45 MYSTERY GUEST (voetjes van de vloer garantie)
20.45 Karaoke Band (Bart Nijskens garantie)
22.30 Sugar Daddies (kan jij je Pareis nog herinneren? Ik ook niet)
00.00 Einde event en sluiting van kerstmarkt

Van 17.00 tot 00.00 is het dus een dolle boel bij de Westerunie. Je kunt én buiten lekker chillen en bijkletsen met collega’s onder het genot van een glühweintje, én/of je ameezi

⚠️ Meld je snel aan!
Gezien de huidige horecacrisis is het belangrijk dat wij zo snel mogelijk weten hoeveel collega’s en partners erbij zijn. Natuurlijk hopen we jullie daar allemaal te mogen ontvangen!

🎄Kerstmarkt
Dit jaar hoef je niet naar onze Oosterburen om een kerstmarkt te bezoeken! Op het plein van de Westerunie vind je Rockstars’ eigen Christmas Market! Dat is samen glühweintjes en warme choco drinken, struinen langs chaletjes waar je je eigen kerstcadeau(s) kunt uitzoeken, verschillende foodtrucks (ruik ik churros?!) en dat natuurlijk in de meest kerstige sferen.

🎄Mainstage
Het podium waar menig groot artiest (van U2 tot Jody Bernal) al heeft mogen shinen kleuren wij 16 december zwart geel. Op Chapter Zero en tijdens Pareis is wel duidelijk geworden: vals meezingen en keihard dansen zijn dé ingrediënten voor een geslaagd Rockstars feest! Deze keer geen silent disco, maar onze eigen club waar we tot middernacht he-le-maal los mogen gaan. Welke acts ons daarbij gaan helpen, houden we nog even als verrassing. Wel is er 1 founder die zijn vliegtickets vanuit Barcelona al heeft geboekt voor een knallende afsluiter…

🎄Dresscode

De nauwlettende kijker weet het antwoord: de meest sprankelende versie van jezelf! En of dat nou een galajurk, een glitterbaard of een trui met led-lampjes is.. Dat is aan jullie

Een paar tips:

  • Zorg dat je een lekkere warme jas hebt voor over je outfit. Zo ga je comfortabel de kerstmarkt over!
  • Dames: er is genoeg garderobe ruimte. Trek dus vooral die leuke hakken aan, maar neem de sneakers/ballerina’s gewoon voor de zekerheid mee. Bas Kooistra mag ook hakschoenen aan!
  • Overdressed bestaat niet

🎄Hoteloptie
Toevallig niet geïnvesteerd in een huisje binnen de Amsterdamse ring én geen zin om na het event nog naar huis te reizen? Boek dan een hotelletje in de buurt! Gezien veel hotels in deze tijd van het jaar alleen maar kamers per 2 nachten aanbieden, zijn we met Team Events even in de telefoon gaan hangen. De kamer boek je zelf. Hier onze aanbeveling:

Westcord Art Hotel
18 minuten lopen vanaf de Westerunie
https://app.mews.com/distributor/5f77fba1-8f7d-4a77-b887-acca00b22fcb?mewsVoucherCode=ROCKSTARS

  • Kamers vanaf €125
  • Parkeren €35 per nacht in eigen garage

Met de vouchercode ROCKSTARS krijg je 5% korting op je boeking.

🎄Openbaar vervoer
Vanaf Amsterdam Centraal ben je met Bus 21 (richting Geuzenveld) binnen 12 minuten op locatie. Zoek vooral je mede-Rockstars op om samen de reis te maken en vergeet niet een BVO’tje mee te nemen!

🎄Auto
Ben je de BOB? Dan sporen we je zeker aan om een mede-Rockstar mee te nemen. De dichtstbijzijnde parkeergarage is kost €4 per uur. https://www.q-park.nl/nl-nl/parkeren/amsterdam/westergasfabriek/

 

🎄X-mas Milkshake
Net mama, maar toch een avondje eruit willen? Op dit event is er een afsluitbare kolfruimte beschikbaar met eigen koelkastje, stoel en schone tafel.

 

Reacties

Team Events

Vergelijkbare events

25 juni, 12:00

Serge Don: Observability : Supercharge your development efforts!

Algemeen, Tribes
9 Spots
26 juni, 16:00

Kantoor Amsterdam Padel & Work woensdag 26 juni

Chapter Amsterdam '19, Chapter Amsterdam '22
1 Spots
27 juni, 00:54

European Women in Tech Conference

Algemeen
48 Spots