AMEEZING CHRISTMAS BALL!

Algemeen
16 december, 17:00 - 23:59
Nog plaatsen over

Omschrijving

Rockstar santa is coming to town!
In 2022 ging de wereld ein-de-lijk weer open, we verwelkomden 238 nieuwe collega’s, we maakten Parijs onveilig en sleepten wederom mooie awards binnen.. Kortom: we hebben het jaar weer GEROCKT en daar hoort een rammer van een kerstfeest bij!

Locatie: Westerunie, Amsterdam
Tijden: 17.00 – 00.00

⚠️ Meld je snel aan!
Gezien de huidige horecacrisis is het belangrijk dat wij zo snel mogelijk weten hoeveel collega’s en partners erbij zijn. Natuurlijk hopen we jullie daar allemaal te mogen ontvangen!

🎄Kerstmarkt
Dit jaar hoef je niet naar onze Oosterburen om een kerstmarkt te bezoeken! Op het plein van de Westerunie vind je Rockstars’ eigen Christmas Market! Dat is samen glühweintjes en warme choco drinken, struinen langs chaletjes waar je je eigen kerstcadeau(s) kunt uitzoeken, verschillende foodtrucks (ruik ik churros?!) en dat natuurlijk in de meest kerstige sferen.

🎄Mainstage
Het podium waar menig groot artiest (van U2 tot Jody Bernal) al heeft mogen shinen kleuren wij 16 december zwart geel. Op Chapter Zero en tijdens Pareis is wel duidelijk geworden: vals meezingen en keihard dansen zijn dé ingrediënten voor een geslaagd Rockstars feest! Deze keer geen silent disco, maar onze eigen club waar we tot middernacht he-le-maal los mogen gaan. Welke acts ons daarbij gaan helpen, houden we nog even als verrassing. Wel is er 1 founder die zijn vliegtickets vanuit Barcelona al heeft geboekt voor een knallende afsluiter…

🎄Shine like a Rockstar!
Op je kerstbest eruitzien de 16e? Team Office has got you! Op HQ en bij B. Amsterdam zijn de hele dag PA-services aanwezig om ervoor te zorgen dat jij sprankelend de Westerunie betreedt. De inschrijfformulieren volgen snel.

🎄Hoteloptie
Toevallig niet geïnvesteerd in een huisje binnen de Amsterdamse ring én geen zin om na het event nog naar huis te reizen? Boek dan een hotelletje in de buurt! Gezien veel hotels in deze tijd van het jaar alleen maar kamers per 2 nachten aanbieden, zijn we met Team Events even in de telefoon gaan hangen. De kamer boek je zelf. Hier onze aanbeveling:

Westcord Art Hotel
18 minuten lopen vanaf de Westerunie
https://app.mews.com/distributor/5f77fba1-8f7d-4a77-b887-acca00b22fcb?mewsVoucherCode=ROCKSTARS

  • Kamers vanaf €125
  • Parkeren €35 per nacht in eigen garage

Met de vouchercode ROCKSTARS krijg je 5% korting op je boeking.

🎄Openbaar vervoer
Vanaf Amsterdam Centraal ben je met Bus 21 (richting Geuzenveld) binnen 12 minuten op locatie. Zoek vooral je mede-Rockstars op om samen de reis te maken en vergeet niet een BVO’tje mee te nemen!

Reacties

Team Events

Vergelijkbare events

04 december, 12:00

Mountainbiken @Chapter Rotterdam

Chapter Den Haag '22, Chapter Rotterdam '19
10 Spots
06 december, 17:00

Chaptermeeting Rotterdam ’19 – Foodhallen Rotterdam

Chapter Rotterdam '19
16 Spots
07 december, 17:00

Azure Quantum & Microsoft Q#

Tribe Microsoft
37 Spots