Pride Amsterdam 2023

Algemeen
Nog plaatsen over

Omschrijving

🏳️‍🌈  #YOUAREINCLUDED!  🏳️‍🌈

Onze hoofdstad Amsterdam kleurt zich al even rood, oranje, geel, groen, blauw, paars… Want Pride-month is in volle gang! En zoals de titel en het thema van Pride 2023 al zegt; #YOUAREINCLUDED!

De straten, de kroegen en de grachten van Amsterdam dansen mee op alle kleuren van de pride vlag. En ook in het Zuiden van Nederland kleurde onder andere Tilburg al Roze tijdens Roze maandag. De PRIDE WALK in Amsterdam, waar meer dan 5000 mensen meeliepen voor gelijke rechten voor de LHBTQIA+ community wereldwijd, was een succes. En op 5 augustus sluit Pride Amsterdam af met DE botenparade!!

Kortom, we kunnen wel zeggen dat ook in Nederland PRIDE in volle gang is!

“Een thuis voor elke Rockstar” is één van onze belangrijkste doelen en daarom kunnen wij Pride niet onopgemerkt aan ons voorbij laten gaan. We nodigen je daarom van harte uit op de Pride borrel op 4 augustus op HQ Amsterdam.

Vanaf 17.00 uur zal onze eigen Event Manager en proud member of the LHBTQIA+ community Maarten Boer aftrappen met een inspirerende talk over Pride, en waarom het anno 2023 nog altijd hard nodig is om onder de aandacht te brengen! Op deze manier hopen we binnen de Rockstars Community ook meer gevoel en gezicht te geven aan onze LHBTQIA+ community. Kortom; een community waarin iedereen mag zijn wie zij of hij wil zijn, en waar we met respect met elkaar om gaan #nopredjudice. We zouden het super tof vinden wanneer jij je geïnspireerd voelt om ook een bijdrage te leveren aan deze talk; interesse? Stuur Maarten dan even een DM.

Na deze talk laten we onze inner flag helemaal vrij en gaan we een dansje wagen. Eerst even langs het Pimp my Pride station op Amsterdam HQ voor een schmink vlaggetje en/of een glittertje! Daarna met onze voetjes van de vloer en helemaal de lampen in om met trots te vieren dat je mag zijn wie je wilt zijn! Samen gaan we naar het openingsfeest op de Dam, de straatfeesten of het Amstelveld!

Bij zijn is meemaken! Meld je aan via die gigantische gele knop en we zien je graag op 4 Augustus! 🏳️‍🌈

Reacties

Vergelijkbare events

18 april, 17:00

Tech radar AI

Tribe Agile, Tribe Architecture, Tribe Automated Testing, Tribe Cloud & DevOps, Tribe Data and AI, Tribe Front-end/Mobile, Tribe Java, Tribe Microsoft, Tribes
7 Spots
18 april, 08:30

EHV’23 MELTdown!

Chapter Eindhoven ’23
4 Spots
18 april, 19:00

EHV’23 Goes bowling!

Chapter Eindhoven ’23
17 Spots