PAREIS

Algemeen
26 augustus, 09:00
Nog plaatsen over

Omschrijving

The roadtrip of a lifetime!
Neem een deep-dive in de Team Rockstars cultuur en ga mee op de vetste trip van het jaar! In de loop van de komende weken kan je een uitgebreid programmaboekje verwachten. Maar om er nu alvast lekker in te komen kan je hieronder een outline van het programma vinden. Uiteraard mag je ervan uitgaan dat we het weekend zelf ook nog een aantal toffe Rockstars verrassingen voor jullie in petto hebben ;-)  
 

Aanmelden
Ga, wil en kun je mee? SUPER VET! Je kunt tot 20 juni 2022 jezelf aanmelden. Dat is voor nu heel simpel: gewoon klikken op ‘gaan’. Vervolgens krijg jij een bevestiging via de mail die wij graag ondertekend terugzien. Deze ontvang je op je Team Rockstars-mailadres vóór 30 juni aanstaande.

De Rockstars colonne – expect the unexpected!
We blijven met beide benen op de grond, maar op vrijdag 26 augustus verzamelen we ’s ochtends op Breda International Airport, het vertrekpunt van deze legendarische trip. De Team Rockstars colonne staat daar klaar om ons geheel in stijl naar Parijs ter vervoeren.

En vanaf daar trappen we af. Geen lauw bakkie bij het tankstation, maar vette tussenstops met het hele team. En horen we daar Team Rockstars radio door de speakers?

It’s in our Rockstars DNA
Deze citytrip staat van begin tot eind in het teken van onze cultuur. Anders dan andere jaren zullen we hier dan ook veel aandacht aan besteden op verschillende momenten gedurende de trip. Onder het credo “go big or go home” zullen we jullie verrassen met bijzondere sprekers, inspirerende sessies en dat op moddervette locaties!

Dit alles om de vraag der vragen te beantwoorden: hoe behouden we de Team Rockstars DNA, onze cultuur en dat was ons zo mooi en bijzonder maakt? En hoe maken we dat toekomstbestendig? En wie kunnen daar beter op antwoorden, dan álle Rockstars die met ons mee willen gaan op dit avontuur.

Vive la France!
Is er dan nog tijd om Parijs te ontdekken? Jazeker! Team Events zorgt voor een menukaart aan toffe activiteiten waarvoor je je kunt inschrijven. Deze ontvang je binnenkort.

Op huis aan
Zondag 28 augustus verlaat jij de stad van de liefde, geïnspireerd en ondergedompeld in de Rockstars cultuur. Met een rugzak vol goede verhalen, een buik vol vin & baguettes en een paar vriendschappen rijker ga jij op huis aan. Wanneer je gaat? Dat is aan jou. Wij zorgen in ieder geval voor een vertrektijd in de middag voor degenen die op tijd thuis willen zijn, en een later op de dag voor degenen die nog niet genoeg hebben van Parijs. Hier kun jij binnenkort je voorkeur voor uiten.

Prijs
Team Rockstars betaalt het vervoer van Breda naar Parijs en vice versa, de hotelkamers en het ontbijt. Ook de sprekers en de huur van eventlocaties worden voor je betaald. Daarnaast zorgen wij voor een goed gevuld programma waar jij je optioneel voor kunt inschrijven. Deze kosten maak je zelf en worden een maand ná de trip van jouw salaris afgehouden. Dit zijn:

  • Diner vrijdag en zaterdag. Team Events biedt een optie aan waarvan we hopen dat iedereen eraan meedoet! Het menu en de kosten worden in het programmaboekje gecommuniceerd.
  • Boekbare activiteiten, aangeboden door Team Events. Denk aan: tripje naar Disney, een tour door het Louvre, een fietstour door de stad etc. De activiteiten en de kosten worden in het programmaboekje communiceert.

Overige kosten die je zelf ter plekke bekostigd. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt!

  • Een souvenirtje voor je moeder
  • Een shotje met je manager
  • Een nieuwe garderobe shoppen op Les Champs-Elyseés

Als je al niet mega overtuigd was om deze trip af te vinken van je bucketlist,  dan hopen we dat bovenstaande informatie je helemaal over de streep heeft getrokken.

Au Revoir! 🎸🥐🇫🇷
Bisous, Team Events

Vragen
Alle vragen die je hebt over de citytrip kun je in het ‘Pareis’-kanaal stellen in Teams. Alleen op die manier kunnen wij tijdig iedereen te woord staan. Kijk daarnaast ook naar de vragen die al beantwoord zijn in het kanaal; misschien staat jouw vraag er al tussen.  Het kanaal vindt je onder het Team Rockstars kanaal, of  klik hier!

Sfeertje proeven?
Check hier de aftermovies van voorgaande citytrips!

 

Reacties

Comments are closed.

Team Events

Vergelijkbare events

25 juni, 12:00

Serge Don: Observability : Supercharge your development efforts!

Algemeen, Tribes
9 Spots
26 juni, 16:00

Kantoor Amsterdam Padel & Work woensdag 26 juni

Chapter Amsterdam '19, Chapter Amsterdam '22
1 Spots
27 juni, 22:58

European Women in Tech Conference

Algemeen
48 Spots