Padel @ Padelclub Feijenoord

Chapter Den Haag '22, Chapter Rotterdam '19
28 juni, 19:45 - 21:30
Nog plaatsen over

Omschrijving

Na de successen van de vorige keren padellen in Delft, gaan we deze keer in Rotterdam een balletje slaan bij PadelClub Feijenoord 

Er is geen ervaring voor nodig en de techniek maak je jezelf redelijk snel eigen. Uiteraard geldt: “easy to learn but difficult to master”. Mocht je nog nooit padel gespeeld hebben is het goed om even dit filmpje te bekijken.  

Iedereen, uit alle windhoeken, chapters en tribes is welkom. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd.  

 

Wanneer?

Woensdag 28 juni om 19:45 verzamelen bij PadelClub Feijenoord in Rotterdam zodat we om 20.00 kunnen beginnen.  Er is genoeg parkeerplek voor de deur. Mocht je met het OV komen; het is ongeveer 10 minuten lopen vanaf station Rotterdam Zuid.

 

Wat kost dat?

Het padellen is op eigen kosten. De huur voor een baan voor 4 personen kost 45 voor 90 minuten. Mocht je een racket willen huren dat kost dit 3,50.

 

Wat wordt er van mij verwacht?

Zoals al eerder genoemd kun je rackets ter plaatse huren. Mocht je een eigen racket hebben, neem die dan vooral mee. Uiteraard dien je ook sportkleding mee te nemen. Qua schoenen maakt het niet zoveel uit, gewoon gymschoenen, tennisschoenen of hardloopschoenen zijn prima. Het is handig dat je je sportkleding van te voren al aantrekt, want er zijn (nog) geen kleedkamers aanwezig bij PadelClub Rotterdam. 

Mocht je nog vragen hebben, stuur mij dan vooral een berichtje op Teams of op WhatsApp.  

Locatie

Organisator

Vergelijkbare events

25 juni, 12:00

Serge Don: Observability : Supercharge your development efforts!

Algemeen, Tribes
9 Spots
26 juni, 16:00

Kantoor Amsterdam Padel & Work woensdag 26 juni

Chapter Amsterdam '19, Chapter Amsterdam '22
1 Spots
27 juni, 23:27

European Women in Tech Conference

Algemeen
48 Spots