Microsoft Tribe Presents: NDC Oslo

Tribe Microsoft
24 mei, 07:00
Nog plaatsen over

Omschrijving

Elk jaar gaan wij als Microsoft Tribe naar een aantal conferenties zoals FutureTech en Techorama, maar wat is nu echt de créme de la créme van de congressen als Microsoft enthousiast? Velen zullen natuurlijk zeggen Microsoft Build! Dat klopt natuurlijk maar naast Build is er nog één grote Microsoft conferentie in Europa, NDC! Onze keuze is dit jaar gevallen op NDC Oslo vanwege de sterke line-up van sessies en sprekers de afgelopen jaren! Naast Microsoft, zijn alle grote spelers in het Microsoft domein hier aanwezig, zoals JetBrains. Voor meer informatie zie: https://ndcoslo.com/.

Deze conferentie duurt maar liefst drie dagen en is van woensdag 24 t/m zaterdag 27 mei. Je kunt kiezen tussen een conferentieticket voor 2 of 3 dagen zodat je daarnaast nog wat tijd hebt om de stad te bezoeken en wat cultuur op de snuiven.

Kosten voor het conferentieticket, vlucht en verblijf kunnen uit de bonus belast worden en komen neer op ongeveer € 1800,- voor een 3 dagen conferentieticket en € 1600,- voor een 2 dagen conferentieticket. Dit is inclusief vlucht en verblijf.

DE EARLY BIRD LOOPT TOT 17 FEBRUARI, HIERNA GAAN DE PRIJZEN OMHOOG.

Voor verdere vragen neem contact op met één van de Microsoft Tribe Leads!

Reacties

Microsoft Tribe Lead

Vergelijkbare events

21 september, 18:45

Voetbal klassieker – West vs North

Chapter Amsterdam '19, Chapter Amsterdam '22, Chapter Den Haag '22, Chapter Rotterdam '19
19 Spots
22 september, 08:00

Samenwerkdag Chapter Utrecht

Chapter Utrecht '19, Chapter Utrecht '23
0 Spots
22 september, 20:00

Chapter Utreceht ’19 en later – Borrel in Utrecht

Chapter Utrecht '19
48 Spots