Loeihard door de bocht in Zwolle!

Chapter Deventer '22
02 mei, 17:30 - 22:00
Nog plaatsen over

Omschrijving

Beste coureur of brokkepiloot,

Als chapterleads hebben we geluisterd naar jullie input. Karten staat wederom op nummer 1 als tofste activiteit om met elkaar te doen. We hebben geen ruim chapterbudget, maar met een combi komen we een heel eind. Wat hebben we georganiseerd?

Voor 24 fanatiekelingen hebben we een budget om op de buiten kartbaan in Zwolle een Grand Prix te houden. Om 17:30 uur begint de uitleg met 10 minuten vrije training en dan hierna 2 x 8 minuten race in de 270cc RT8 karts (75km/h). Dus loeihard op de rechte stukken en hard door de bochten.

Na zo’n grote inspanning en sensatie moet natuurlijk de innerlijke mens goed verzorgd worden. Omdat Loetje zo’n 5 minuten van de kartbaan ligt, moesten we hier wel een tafel om 19:30 reserveren. Laat alle inhaalacties en crashes maar goed over tafel komen met veel jus. De (vega) biefstukken krijgen we er dan bij.

Zoals gezegd laat het budget niet het gehele event toe. Het karten, hapje en 2 drankjes p.p. betalen we vanuit het chapterbudget. Het eten en drinken bij Loetje is voor eigen rekening en is geen verplichting om aan deel te nemen.

Om dit goed te registreren krijg je daarom 2 uitnodigingen in je Team Rockstars mail; karten en eten apart. Graag snel aanmelden want zoals aangegeven zijn er maar 24 ‘seats’.

Kom je alleen voor de gezelligheid, dat kan natuurlijk ook. Geef dit dan even bij Edwin aan. Hij zal ook niet karten (wordt ‘ie misselijk van) en kan wel wat gezelligheid gebruiken.

Een Race groet,
Chapterleads.

Reacties

Locatie

De Chapterleads

Vergelijkbare events

25 juni, 12:00

Serge Don: Observability : Supercharge your development efforts!

Algemeen, Tribes
9 Spots
26 juni, 16:00

Kantoor Amsterdam Padel & Work woensdag 26 juni

Chapter Amsterdam '19, Chapter Amsterdam '22
1 Spots
27 juni, 00:35

European Women in Tech Conference

Algemeen
48 Spots