Let’s Talk!

Algemeen
24 januari, 18:00 - 21:00
Nog plaatsen over

Omschrijving

In November vond er een aardverschuiving plaats in de Nederlandse politiek. Dit heeft tot veel discussie geleid in families, op scholen, op straat, in bedrijven. Emoties aan alle kanten van het politieke spectrum kwamen naar boven. En zo is dat ook niet anders bij ons.

We vinden we het belangrijk dat voor alle collega’s die door de verkiezingsuitslag in de war, boos of zorgelijk zijn, er ruimte is voor gesprek. Want dat wat we uiteindelijk in de samenleving met elkaar op te lossen hebben, hebben wij ook binnen de organisatie aan te gaan. Hiervoor willen we graag een gesprek in bredere kring faciliteren onder begeleiding van een professional.

De weg naar begrip en een goede samenwerking begint vaak bij elkaar beter begrijpen, en daarvoor helpt empathisch luisteren enorm. Ben jij boos op ‘klimaatontkenners’ omdat ze in jouw ogen onze planeet naar de vernieling brengen? Heb jij PVV gestemd omdat je je zorgen maakt over het woningtekort of stijgende migratie-aantallen? Vind je dat we door de overheid veel te veel betutteld worden en ze ondernemerschap niet voldoende stimuleren? Ben jij bang dat je vanwege je religie niet (meer) als volwaardig mens gezien wordt? Op woensdagavond 24 januari willen we graag op HQ ‘s-Hertogenbosch met elkaar in gesprek gaan, begeleid zodat we geholpen worden om empathisch te luisteren en elkaar echt te verstaan. Niet omdat we denken dat we daarmee alle (politieke) wereldproblemen kunnen oplossen, wel omdat we een sterk geloof hebben dat onderling begrip en verbinding heel veel kan doen voor ons welzijn en daarmee werkgeluk. Dus sta je hiervoor open, meld je aan!

Voor de helderheid, vind jij politiek niet iets dat thuishoort op je werk of wil je er niet over praten met collega’s, deze avond is puur voor de collega’s die daar wel behoefte aan hebben. Het doel van deze avond is niet om een bedrijfsstandpunt over te brengen of te vormen, maar puur het faciliteren van een goed gesprek wat hopelijk leidt tot meer verbinding onderling.

Programma
17.00 – 18.00 Inloop
18.00 – 18.30 Diner
18.30 – 20.30 Let’s Talk!

In eerste instantie organiseren we de avond op ons HQ in ‘s-Hertogenbosch. Mocht naar aanleiding van het aantal inschrijvingen het nodig zijn om uit te breiden naar bijvoorbeeld Amsterdam of Klarenbeek dan zullen we dat uiteraard zo snel mogelijk communiceren.

Reacties

Locatie

Simone van Erp

Vergelijkbare events

27 februari, 17:00

Microsoft Tribe Presents: .NET Conf 2023 – On Tour (Den Bosch)

Tribe Microsoft
33 Spots
28 februari, 08:00

Front End Tribe Unite! – Monthly

Tribe Front-end/Mobile
3 Spots
28 februari, 19:00

Test Tapas #2: Bite sized talks about testing

Tribe Automated Testing
9 Spots