Karten & Zomer BBQ – Outdoor Kart Circuit Landsard Eindhoven

Chapter Eindhoven '22
17 september, 16:00 - 23:00
Nog plaatsen over

Omschrijving

Dit jaar hebben we een mega episch activiteit georganiseerd voor jullie !! Uit de poll kwam karten naar voren en dat gaan we combineren een lekkere BBQ op locatie!! Dus na een flinke potje racen in teams van 3 per kart kunnen we lekker chillen en nagenieten onder het genot van een hapje en drankje tijdens de zomers BBQ. Meld je gauw aan!!

Voor deze activiteit is een eigen bijdrage van 28 euro p.p. Team Rockstars IT betaalt ook een flink deel. Drankjes zijn voor eigen rekening. Graag bij de Chapter Leads aangeven wat je dieetwensen/allergieën zijn.

Programma:

16:30  – Aanvang
16:45  – Registratie, briefing, omkleden.
17:30  – Training 15 minuten
18:15   – Race 45 minuten
19:00  – Aansluitend BBQ

Het is toegestaan om van te voren op eigen houtje het circuit te verkennen en alvast te trainen voor deze vette Endurance Race van het Zuiden!!!

Reacties

  Karten is niet voor mij, maar ik kom wel graag naar de bbq. Wat zijn dan de kosten?

   Juan de Jong zegt:

   Hi Jasper! Leuk dat je ook komt! Je bent natuurlijk ook alleen bij de BBQ welkom! Maar we raden aan om wel eerder te komen om ook de race te kunnen zien, maar dan als supporter! De kosten van de BBQ komen dan uit ons activiteitenpotje.

    Oke, dan kom ik wel op tijd om de race te zien

Locatie

Juan de Jong

Vergelijkbare events

18 april, 17:00

Tech radar AI

Tribe Agile, Tribe Architecture, Tribe Automated Testing, Tribe Cloud & DevOps, Tribe Data and AI, Tribe Front-end/Mobile, Tribe Java, Tribe Microsoft, Tribes
7 Spots
18 april, 08:30

EHV’23 MELTdown!

Chapter Eindhoven ’23
4 Spots
18 april, 19:00

EHV’23 Goes bowling!

Chapter Eindhoven ’23
17 Spots