Java Tribe Present: Devoxx BE 2022 @ Antwerpen

Tribe Java
12 oktober, 07:00
Nog plaatsen over

Omschrijving

Na twee geannuleerde edities lijkt het erop dat Devoxx BE dit jaar ein-de-lijk weer gaat plaatsvinden, en daar wil jij natuurlijk bij zijn!

Zet 12 t/m 14 oktober 2022 maar alvast in je agenda, want wij gaan er als Java Tribe één groot feest van maken. De pret zal beginnen met gezamenlijk vervoer vanaf Den Bosch richting Antwerpen, waarna we de conferentiedagen aan elkaar zullen plakken met welverdiende borrels, gezellige etentjes en uiteraard hotelovernachtingen.

NB. Dit event betaal je zelf vanuit je bonus, o.a. 3-daags conferentieticket van €600. Daar komt een hotelovernachting nog bij!

Schrijf je uiterlijk voor 1 augustus in voor dit onvergetelijke evenement, dan zorgen wij voor de rest (hotelovernachting + vervoer)

Minimaal aantal deelnemers voor dit event is 8 personen. Zijn er op 1 augustus 8 of meer deelnemers, en sta je ingeschreven, dan zijn de kosten in principe definitief. Kosten voor hotelovernachting proberen we uiteraard zo laag en voordelig mogelijk te houden.

Reacties

  koel en als we overnachting hebben in het centrum dan van te voren een witte fiets reserveren, is stuk makkelijker (m.i) dan de hele volle trams

  Ik ga alleen 12 en 13 oktober mee, 14 oktober niet dus.
  Ik heb ook geen vervoer en hotelovernachtingen nodig, het is voor mij minder dan een half uurtje rijden, dus ik ga gewoon naar huis ‘s avonds.

  Goeie tip Ronald, thanks for sharing.
  @Michel, begrijpelijk. We zullen dan even moeten kijken t.z.t. hoe we dan gaan doen qua tickets bijv. We gaan uiteraard proberen zoveel mogelijk aan jullie wensen tegemoet te komen 🙂 Stay tuned.

   Het ticket blijft hetzelfde, ik zal er alleen geen gebruik van maken de 14e, dat is geen probleem voor mij. Dus een gewoon conference ticket voor mij graag voor die prijs van ongeveer 600 euro.

  Ik ga graag mee! Hotelovernachting is voor mij in principe ook niet nodig aangezien het voor mij ook ongeveer een half uurtje rijden is

  Ik doe zoals Michel, hotelovernachting laat ik even schieten en ben er alleen de wo en do…

  Ik ben er in principe elke dag bij, maar hoef geen hotelovernachting. Ik woon ook maar en half uurtje rijden van de Kinepolis

  Ik ga graag mee, maar ik zal wsl met eigen vervoer of trein gaan. Ik weet ook nog niet of ik blijf overnachten, maar dat regel ik in dat geval wel zelf. Ik hecht nogal aan een goede nachtrust 😉

Vergelijkbare events

19 juni, 09:00

EHV’22 MELTdown @ AVULAR | juni

Chapter Eindhoven '22
0 Spots
19 juni, 17:00

Chapter Meeting | Eindhoven ’22 & ’23 | Juni | Melt

Chapter Eindhoven '22, Chapter Eindhoven ’23
29 Spots
19 juni, 08:15

Chapter Utrecht united @Creative Valley

Chapter Utrecht '19, Chapter Utrecht '23, Chapter Utrecht '23
0 Spots