IT’S OUR FUTURE

Algemeen, Chapter Den Bosch '15
12 oktober, 17:00 - 21:00
Nog plaatsen over

Omschrijving

Stap binnen in een wereld vol mogelijkheden en laat je inspireren door de onbegrensde potentie van IT technologie in de energie-industrie. In de tech-hub van Brabant vindt de allereerste IT’s Our Future conferentie plaats: dit festival brengt een bruisende gemeenschap van Essent, Enexis en Team Rockstars IT samen, die gezamenlijk de weg banen naar een duurzame en energieke toekomst.

Wat kun je verwachten op de IT’s Our Future conferentie? Een avond vol spannende presentaties en lezingen van vooraanstaande experts in het IT vakgebied binnen de energietechnologie. Ontdek de nieuwste trends, baanbrekende ontwikkelingen en innovatieve oplossingen die onze energievoorziening kunnen transformeren. Van slimme netwerken en hernieuwbare energiebronnen tot geavanceerde opslagtechnologieën en efficiënte energieopwekkingssystemen – dit is de plek waar ideeën samenkomen en waar toekomstige doorbraken worden gevormd.

Maar het event is meer dan alleen een inhoudelijke conferentie. Het is een interactieve ervaring die je uitnodigt om deel te nemen en netwerkmogelijkheden met gelijkgestemde professionals. Ontmoet de visionairs die de toekomst vormgeven, wissel kennis uit met innovatieve ondernemers en breid je netwerk in de regio Den Bosch uit.

Dus, ben je gepassioneerd over de mogelijkheden van IT-technologie en gefascineerd door de evolutie van energie, dan mag je het IT’s our future niet missen!

Schrijf je in voor de conferentie! VOL = VOL dus schrijf je snel in via de gele knop en de eerste 15 Rockstars zijn HIERBIJ!  Events zal jou een persoonlijk berichtje sturen welke break-outs je wilt volgen! 

Reacties

Vergelijkbare events

18 april, 17:00

Tech radar AI

Tribe Agile, Tribe Architecture, Tribe Automated Testing, Tribe Cloud & DevOps, Tribe Data and AI, Tribe Front-end/Mobile, Tribe Java, Tribe Microsoft, Tribes
7 Spots
18 april, 08:30

EHV’23 MELTdown!

Chapter Eindhoven ’23
4 Spots
18 april, 19:00

EHV’23 Goes bowling!

Chapter Eindhoven ’23
17 Spots