Frontmania Conference Trip

Tribe Front-end/Mobile
05 oktober, 09:00 - 17:00
Nog plaatsen over

Omschrijving

Woensdag 5 oktober 2022 is de Frontmania Conferentie in de jaarbeurs in Utrecht! In verschillende tracks zoals “web3”, “Cool coding (HTML, CSS, JS)” en “Micro front-ends” worden er talks en workshops gegeven door sprekers en developers uit binnen- en buitenland. Een uitgelezen kans om je bij te laten praten over de nieuwste technologieën, web3 hypes en andere front-end ontwikkelingen!

Je schaft zelf je ticket aan via: Eventbrite De kosten kan je declareren en krijg je terugbetaald uit je bonus.

Let op: Als je vóór 8 augustus je ticket koopt betaal je bruto slechts 109 euro! Koop je op 8 augustus of later je ticket dan betaal je bruto 169 euro. Nog steeds niet duur dus!

Vanuit de Tribe zorgen we dat de vroege inschrijvers een uniek Team Rockstars IT – Frontmania shirt ontvangen als collectorsitem en natuurlijk zodat we elkaar makkelijk kunnen vinden op de drukke conferentie. Daarnaast starten we een Teams/What’s App groep zodat we voor, tijdens en na de conferentie met elkaar kunnen chatten over de talks, timetables, lunch plekjes en give-aways.

Voeg je bij de andere Front-end/mobile tribe members voor een bezoek aan Frontmania en laat je inspireren!

Vraag je je af wat je van een conferentie kan verwachten en of het waardevol voor je is? Neem contact op met een van de Front-end/Mobile tribe leads en zij vertellen je meer:
Robin van Tienhoven
Anja van Hagen,
Dennis van den Berg
Duco Fronik

Reacties

Tribe lead

Vergelijkbare events

27 februari, 17:00

Microsoft Tribe Presents: .NET Conf 2023 – On Tour (Den Bosch)

Tribe Microsoft
33 Spots
28 februari, 08:00

Front End Tribe Unite! – Monthly

Tribe Front-end/Mobile
3 Spots
28 februari, 19:00

Test Tapas #2: Bite sized talks about testing

Tribe Automated Testing
9 Spots