(Nieuwe datum) Eric Polman – Performance Optimization in React

Front-end/Mobile Tribe
20 april, 18:00 - 21:00
Nog plaatsen over

Omschrijving

Let op: Deze sessie wordt alleen fysiek gegeven, als de COVID maatregelen dat niet toestaan wordt de sessie uitgesteld.

In de web-wereld van dit moment maken snelle laadtijden en responsiveness het verschil om nieuwe klanten over de streep te trekken en te behouden. Amazon meldt bijvoorbeeld dat 100ms vertraging al zorgt voor 1% minder sales. Zeker op smartphones en tablets is goede performance essentieel; gebruikers kopen aanzienlijk minder wanneer een webwinkel traag is en zullen de webwinkel vervolgens ook minder snel bezoeken op een ander platform. Performance is dus een essentieel onderdeel van een webapplicatie!

Gelukkig heeft Eric Polman (die we natuurlijk kennen van de legendarische cocktail workshops!) ruime ervaring op dit gebied. Bij klanten als LiteBit.eu optimaliseerde hij de performance van React applicaties. In deze sessie deelt hij die ervaring met ons: je start met een tergend trage React applicatie en gaat samen met Eric stap voor stap de performance verbeteren. Je leert over belangrijke bottlenecks en technieken om die te omzeilen. Ook leer je hoe je code kan optimaliseren voor de beste performance.

In deze tech sessie duiken we echt de diepte in, het is daarom handig als je ervaring hebt in React of andere frameworks waarin je met TypeScript hebt gewerkt. Neem je laptop mee want het is de bedoeling dat je zelf aan de slag gaat!

Reacties

Tribe lead Front-end / Mobile

Vergelijkbare events

25 januari, 12:30

Tech Walk: Code That Fits In Your Head

Automated Testing Tribe, Cloud & DevOps Tribe, Front-end/Mobile Tribe, Java Tribe, Microsoft Tribe
388 Spots
27 januari, 19:30

Chapter North Presents // Indoor BeachVolleyBal Toernooi 27 Januari

Chapter Central, Chapter East, Chapter Lower South, Chapter North, Chapter Upper South, Chapter West
13 Spots
27 januari, 18:30

Viewing Party: Introduction to App Development with .NET MAUI

Microsoft Tribe
487 Spots