Eric Polman – Performance Optimization in React

Tribe Front-end
Nog plaatsen over

Omschrijving

Let op: Deze sessie wordt fysiek oop HQ in Den Bosch gehouden.

Voor de liefhebbers gaan we aansluitend koningsnacht vieren in Den Bosch!

In de web-wereld van dit moment maken snelle laadtijden en responsiveness het verschil om nieuwe klanten over de streep te trekken en te behouden. Amazon meldt bijvoorbeeld dat 100ms vertraging al zorgt voor 1% minder sales. Zeker op smartphones en tablets is goede performance essentieel; gebruikers kopen aanzienlijk minder wanneer een webwinkel traag is en zullen de webwinkel vervolgens ook minder snel bezoeken op een ander platform. Performance is dus een essentieel onderdeel van een webapplicatie!

Gelukkig heeft Eric Polman (die we natuurlijk kennen van de legendarische cocktail workshops!) ruime ervaring op dit gebied. Bij klanten als LiteBit.eu optimaliseerde hij de performance van React applicaties. In deze sessie deelt hij die ervaring met ons: je start met een tergend trage React applicatie en gaat samen met Eric stap voor stap de performance verbeteren. Je leert over belangrijke bottlenecks en technieken om die te omzeilen. Ook leer je hoe je code kan optimaliseren voor de beste performance.

In deze tech sessie duiken we echt de diepte in, het is daarom handig als je ervaring hebt in React of andere frameworks waarin je met TypeScript hebt gewerkt. Neem je laptop mee want het is de bedoeling dat je zelf aan de slag gaat!

Inloop: 17:30 – 18:00
Eten: 18:00 – 18:30
Workshop: 18:30 – 21:00

 

Reacties

Tribe lead Front-end / Mobile

Vergelijkbare events

18 juli, 08:30

Samenwerken @ Roermond

Chapter Roermond ’23
17 Spots
18 juli, 12:00

Architecture Scan vCare Connect journey by Richard van Zandwijk

Algemeen, Tribe Architecture, Tribes
20 Spots
21 juli, 12:00

Tennissen met Chapter Amsterdam

Chapter Amsterdam '19, Chapter Amsterdam '22
5 Spots