Food & Padel @ Delft

19 oktober, 17:30 - 21:30
Nog plaatsen over

Omschrijving

Na het succes van de vorige keer padellen in Rijswijk, gaan we dit keer (voor de afwisseling) padellen in het sprankel en fonkel nieuwe Padel City in Delft. Het padellen zelf ziet er zo uit.

De keer in Rijswijk was voor mij de eerste keer Padellen en ik kan zeggen dat het oprecht snel inkomen is. Zolang je de bal niet aaaal te hard slaat, kun je al vrijwel meteen een beetje rally’en (ralliën?) en er helemaal voor gaan.

Om het allemaal nog wat aantrekkelijker te maken, stel ik voor om vooraf te gaan eten bij Huszár. Dat is op zo’n 15 minuten lopen van de padel hal en op loopafstand van zowel het station als de dichtstbijzijnde parkeergarage. Als er genoeg gegadigden daarvoor zijn dan maak ik om 17:30 een reservering aldaar. Maar laat het duidelijk zijn dat je helemaal welkom bent om te komen padellen zonder mee te eten 🙂

Iedereen, uit alle windhoeken, chapters en tribes is welkom bij zowel het padellen als het eten. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Zolang je tijdens het eten maar niet opschept over hoever je hebt moeten rijden.

Wanneer?

Dinsdag 19 oktober (2021). Het padellen begint om 20:00 uur, bij Padel City en duurt 90 minuten. Bij Huszár is er vanaf 17:30 een reservering*.

* -> Als er tenminste voldoende animo is en het restaurant dan nog plek heeft uiteraard. Voor de padel baan geldt iets vergelijkbaars, ik ga mijn uiterste best doen om op tijd genoeg banen te reserveren. But be warned, er is een kleine kans dat dat niet lukt. Daar bericht ik iedereen die zich ingeschreven heeft dan uiteraard over.

Wat kost dat?

Je moet er rekening mee houden dat zowel het eten als het padellen op eigen kosten zijn. Een padelbaan waar vier mensen op kunnen staan kost voor 90 minuten € 45,39. En het huren van een racket kost € 3,95. Het eten kan ik uiteraard niet inschatten maar kijk anders even op het menu 🙂 Er is recht voor de deur van Padel City redelijk wat (gratis) parkeerruimte. Parkeerruimte verder in de buurt van het centrum is over het algemeen betaald of alleen bedoeld voor bezoekers van de nabijgelegen woonboulevard. De Phoenix parkeergarage kost € 3 per uur en ligt op 10 minuten loopafstand van Huszár.

Wat wordt er van mij verwacht?

Rackets zijn ter plaatse dus te huren maar sportkleding moet je wel zelf meenemen. Qua schoenen maakt het niet zoveel uit, hardloopschoenen zijn bijvoorbeeld prima.

Als je mee wilt eten, gooi dat dan even in een reactie hieronder of stuur mij een PM (op Teams, WhatsApp, SMS of Discord).

Reacties

    Klink heel interessant. Jammer, zit ik op die tijd in mijn herfstvakantie. Andere keer zal ik zeker meedoen.

    Ik ben alleen bij het Padel 🙂

      Check, bedankt voor het doorgeven 🙂

Locatie

Chapter West Lid

Vergelijkbare events

28 mei, 09:00

Agile Tribe presents: Monthly Tribe gathering – Work at the office DB HQ

11 Spots
29 mei, 08:30

DDD Europe 29 – 31 Mei 2024 – Conferentie

Tribe Agile, Tribe Architecture
42 Spots
29 mei, 09:00

Come Together & Work – Den-Haag ’22 (@HQ Rotterdam)

Chapter Den Haag '22, Chapter Rotterdam '19
16 Spots