Food & Padel @ Delft

Chapter Den Haag '22, Chapter Rotterdam '19
04 november, 17:30 - 21:30
Nog plaatsen over

Omschrijving

Na het succes van de vorige keren padellen in Delft, gaan we 4 november gewoon nog een keer een balletje slaan bij Padel City in Delft. Het padellen zelf ziet er zo uit.

Er is geen ervaring voor nodig en de techniek maak je jezelf eigenlijk redelijk snel eigen. Uiteraard geldt: “easy to learn but difficult to master”.

Om het allemaal nog wat aantrekkelijker te maken, stel ik (ook dit keer) voor om vooraf te ergens te gaan eten. Dat wordt op maximaal 20 minuten lopen van de padel hal en op loopafstand van zowel het station als de dichtstbijzijnde parkeergarage. Als er genoeg gegadigden daarvoor zijn dan maak ik om 17:30 een reservering. Welk restaurant het wordt, maak ik nog bekend (een andere dan de vorige keer in ieder geval). Maar laat het duidelijk zijn dat je helemaal welkom bent om te komen padellen zonder mee te eten 🙂

Iedereen, uit alle windhoeken, chapters en tribes is welkom bij zowel het padellen als het eten. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Zolang je tijdens het eten maar niet opschept over hoever je hebt moeten rijden.
 

Wanneer?

 
Vrijdag 4 november (2022). Het padellen begint om 19:30 uur, bij Padel City en duurt 90 minuten. Bij het nog te bepalen restaurant is er vanaf 17:30 een reservering*.

* -> Als er tenminste voldoende animo is en het restaurant dan nog plek heeft uiteraard.
 

Wat kost dat?

 
Je moet er rekening mee houden dat zowel het eten als het padellen op eigen kosten zijn. Een padelbaan waar vier mensen op kunnen staan kost voor 90 minuten € 52,50. En het huren van een racket kost € 4. Er is recht voor de deur van Padel City redelijk wat (gratis) parkeerruimte. Anders kun je je auto ook (betaald) kwijt in de Phoenix of Zuidpoort garages.
 

Wat wordt er van mij verwacht?

 
Rackets zijn ter plaatse dus te huren maar sportkleding moet je wel zelf meenemen. Qua schoenen maakt het niet zoveel uit, hardloopschoenen zijn bijvoorbeeld prima.

Als je mee wilt eten, stuur mij dan een berichtje (op Teams, WhatsApp, SMS of Discord).

Locatie

Chapter West Lid

Vergelijkbare events

25 juni, 12:00

Serge Don: Observability : Supercharge your development efforts!

Algemeen, Tribes
9 Spots
26 juni, 16:00

Kantoor Amsterdam Padel & Work woensdag 26 juni

Chapter Amsterdam '19, Chapter Amsterdam '22
1 Spots
27 juni, 00:48

European Women in Tech Conference

Algemeen
48 Spots