Food & Padel @ Delft

25 maart, 17:30 - 21:30
Nog plaatsen over

Omschrijving

Na het succes van de vorige keer padellen in Delft, gaan we 25 maart gewoon nog een keer een balletje slaan bij Padel City in Delft. Het padellen zelf ziet er zo uit.

Er is geen ervaring voor nodig en de techniek maak je jezelf eigenlijk redelijk snel eigen. Uiteraard geldt: “easy to learn but difficult to master”.

Om het allemaal nog wat aantrekkelijker te maken, stel ik (ook dit keer) voor om vooraf te gaan eten bij Huszár. Dat is op zo’n 15 minuten lopen van de padel hal en op loopafstand van zowel het station als de dichtstbijzijnde parkeergarage. Als er genoeg gegadigden daarvoor zijn dan maak ik om 17:30 een reservering aldaar. Maar laat het duidelijk zijn dat je helemaal welkom bent om te komen padellen zonder mee te eten 🙂

Iedereen, uit alle windhoeken, chapters en tribes is welkom bij zowel het padellen als het eten. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Zolang je tijdens het eten maar niet opschept over hoever je hebt moeten rijden.

Wanneer?

Vrijdag 25 maart (2022). Het padellen begint om 20:00 uur, bij Padel City en duurt 90 minuten. Bij Huszár is er vanaf 17:30 een reservering*.

* -> Als er tenminste voldoende animo is en het restaurant dan nog plek heeft uiteraard.

Wat kost dat?

Je moet er rekening mee houden dat zowel het eten als het padellen op eigen kosten zijn. Een padelbaan waar vier mensen op kunnen staan kost voor 90 minuten € 52,89. En het huren van een racket kost € 3. Het eten kan ik uiteraard niet inschatten maar kijk anders even op het menu 🙂 Er is recht voor de deur van Padel City redelijk wat (gratis) parkeerruimte. Parkeerruimte verder in de buurt van het centrum is over het algemeen betaald of alleen bedoeld voor bezoekers van de nabijgelegen woonboulevard. De Phoenix parkeergarage kost € 3 per uur en ligt op 10 minuten loopafstand van Huszár.

Wat wordt er van mij verwacht?

Rackets zijn ter plaatse dus te huren maar sportkleding moet je wel zelf meenemen. Qua schoenen maakt het niet zoveel uit, hardloopschoenen zijn bijvoorbeeld prima.

Als je mee wilt eten, gooi dat dan even in een reactie hieronder of stuur mij een PM (op Teams, WhatsApp, SMS of Discord).

Reacties

Locatie

Chapter West Lid

Vergelijkbare events

18 juli, 08:30

Samenwerken @ Roermond

Chapter Roermond ’23
17 Spots
18 juli, 12:00

Architecture Scan vCare Connect journey by Richard van Zandwijk

Algemeen, Tribe Architecture, Tribes
20 Spots
21 juli, 12:00

Tennissen met Chapter Amsterdam

Chapter Amsterdam '19, Chapter Amsterdam '22
5 Spots