Finance update

Algemeen
16 november, 17:00 - 18:00
Nog plaatsen over

Omschrijving

Hoi collega’s!

Heb je altijd al willen weten waar we de 30% van het uurtarief nou aan besteden? Of misschien afgevraagd of Team Rockstars financieel gezond is? Lees dan verder!

Het korte antwoord op bovenstaande vragen: we besteden de 30% aan ons HQ personeel en alle randzaken die we nodig vinden om onze missie ‘happy developers, high impact’ te volbrengen. En financieel gezond dat zijn we!

Maar goed, dit zegt natuurlijk nog wel erg weinig. We hebben ons daarom als team finance voorgenomen om de collega’s meer mee te nemen in de financiën van ons mooie bedrijf. Hoe doen we dat?:

  • We gaan elk jaar vanuit de jaarcijfers een leaflet maken met een samenvatting van ons resultaat. Je daarop de belangrijkste getallen vinden en ook de verdeling van de 30% die overblijft nadat 70% naar de Rockstar is gegaan. De collega’s die hier al even rondlopen zullen deze leaflet nog wel kennen van vruuger, na een kleine make-over komt deze met daarin de samenvatting van de jaarcijfers van 2023 begin volgend jaar online.
  • We vullen die leaflet aan met een inhoudelijke sessie voor de collega’s die graag meer willen weten. In een online meeting van een uurtje zullen we nog wat meer kleur en toelichting geven bij alle cijfers. Uiteraard is hier dan ook ruimte om vragen te stellen!

Omdat het even geleden is dat we een financiële update hebben gegeven is er besloten om nu vast een update te geven aan collega’s die hier interesse in hebben. Dit zal plaatsvinden op 16 november om 17u en omvat een Teams call van een uurtje waar je bij kan inbellen. Ik zal jullie dan meenemen in de belangrijkste drivers achter ons financiële resultaat, een inkijkje geven in de verdeling van onze kosten en bijpraten over de financiële gezondheid van Team Rockstars IT. We steken het zo in dat het voor iedereen te volgen is, ook als je niet dagelijks met je neus in de jaarrekeningen zit 😊.

Wil je hierbij zijn? Meld je dan aan via TeamUpIT en dan ontvang je tegen die tijd de Outlook invite met de Teams link.

Reacties

Vergelijkbare events

27 februari, 17:00

Microsoft Tribe Presents: .NET Conf 2023 – On Tour (Den Bosch)

Tribe Microsoft
33 Spots
28 februari, 08:00

Front End Tribe Unite! – Monthly

Tribe Front-end/Mobile
3 Spots
28 februari, 19:00

Test Tapas #2: Bite sized talks about testing

Tribe Automated Testing
9 Spots