EHV’22 MELTdown | november

Chapter Eindhoven '22
09 november, 09:00 - 17:00
Nog plaatsen over

Omschrijving

Lieve chaptergenoten,

Jullie gebeden zijn verhoord! We hebben een ongelooflijke locatie gevonden waar we één dag per maand kunnen samenkomen en onze krachten kunnen bundelen. Ik kan jullie vertellen, deze plek heeft ALLES waar jullie naar op zoek zijn en nog veel meer!

Stel je voor: externe schermen die blinken van de mogelijkheden, goede stoelen waarin je comfortabel kunt zitten terwijl je de meest briljante code schrijft, belhokjes waarin je in alle rust kunt bellen zonder gestoord te worden, en stilte ruimtes waar je je kunt terugtrekken om je te concentreren op de meest uitdagende problemen. En dat is nog niet alles! Er is ook nog een adembenemend dakterras waar je kunt ontspannen en genieten van een prachtig uitzicht.

En het beste van alles? Gratis parkeren én dichtbij het station! Geen gedoe meer met het zoeken naar parkeerplaatsen of het betalen van torenhoge parkeerkosten. Je kunt gewoon je auto parkeren en je concentreren op waar je het beste in bent: code kloppen een baas!

Schrijf je nu in voor deze geweldige pilot. Er zijn slechts 15 plaatsen beschikbaar en VOL is echt VOL. Aarzel niet, want dit is een locatie die je niet wilt missen! Aangezien hier kosten aan verbonden zijn (die worden gedekt door Rockstars) verwachten we je wel ook echt aanwezig – bij voorkeur de hele dag. Wees niet getreurd, ook als je veel meetings hebt die dag ben je welkom.

De datum is volgende keer op donderdag,  9 november Noteer het in je agenda, markeer het met felgekleurde markers en zorg ervoor dat je die dag vrijhoudt. DIS GON’BE GOOD!!

De locatie is MELT op Strijp-T, meer content vind je hier: http://melt.nl/nl/concept

Reacties

Bas van de Pol

Vergelijkbare events

14 juli, 12:00

Chapter BBQ ’24

Chapter Eindhoven '22
32 Spots
16 juli, 17:00

Chapter Data (Digital) Game Night!

Chapter Data
24 Spots
17 juli, 17:30

ReBuild event – Fysiek

Tribe Microsoft
18 Spots