Digital game night – Remastered

14 december, 19:30 - 22:30
Nog plaatsen over

Omschrijving

Het wordt langzaamaan weer koud buiten, de blaadjes vallen van de bomen en er is weer des te meer reden om ongegeneerd een potje te gamen. Dat is samen natuurlijk nog veel leuker en dat is precies wat we 14 december, online, gaan doen. Ben jij ook van de partij? Lees dan vooral nog even door en vul dit formulier in.
 

De Battle

 
De avond start met een battle om de beste communicatie, reflexen en creativiteit tijdens een potje bom ontmantelen. Ook wel “Keep Talking and Nobody Explodes”. Als dat je wat lijkt, dan geef je dat op het formulier aan. Op datzelfde formulier kun je ons vertellen of je het aandurft om een team van hooguit vier mensen naar een ontmantelde bom te leiden. De teams worden door ons, zoveel mogelijk willekeurig, samengesteld. Super handig daarbij als je doorgeeft of je de game al eens eerder gespeeld hebt, op het formulier natuurlijk.
Als jij hebt aangegeven dat je niet snel bang bent en wij je hebben uitgekozen als team leader, dan nemen we een week van tevoren contact met je op om je aan een licentie voor het spel te helpen. Mooie van het spel is dat in een team maar een iemand het spel daadwerkelijk open heeft, de team leader dus. De rest van de crew heeft enkel een bomb manual nodig, een PDFje.
Het ontmantelen duurt een uur en start klokslag 19:45, zorg dat je er om 19:30 al bent. Aan het einde van het uur moeten we natuurlijk wel weten welk team de all-out best is, hoe we dat bepalen krijg je op de avond zelf te horen.
 

De rest

 
De rest van de avond gaan we vullen met, zoals vanouds, games spelen die jullie gekozen hebben. Alleen dit keer niet middels een poll maar met behulp van hetzelfde formuliertje. Zorg dus, als je mee wilt spelen, dat je daar jouw meest favoriete multiplayer (!) games achterlaat. Wij tellen dan de boel bij elkaar op en maken een week van tevoren bekend welke games er gespeeld gaan worden.
 

De plek

 
Zoals gezegd, het is volledig digitaal, online en wel op Discord. Mocht je nog niet bekend zijn met de Team Rockstars IT Discord, val ondergetekende of Robin van Tienhoven dan even lastig met een verzoek.

Reacties

Vergelijkbare events

21 mei, 08:30

Samenwerken @ Roermond

Chapter Roermond ’23
23 Spots
22 mei, 08:00

Front End Tribe Unite! – Monthly

Tribe Front-end
6 Spots
22 mei, 11:30

The (hot) dog walk

Chapter Utrecht '19, Chapter Utrecht '23, Chapters
11 Spots