De Team Rockstars Nieuwjaarsduik

Algemeen, Chapter Amsterdam '19, Chapter Amsterdam '22, Chapter Arnhem '19, Chapter Den Bosch '15, Chapter Den Haag '22, Chapter Deventer '22, Chapter Eindhoven '22, Chapter Eindhoven ’23, Chapter Roermond ’23, Chapter Rotterdam '19, Chapter Tilburg '19, Chapter Utrecht '19, Chapter Utrecht '23, Chapters
13 januari, 15:00 - 22:00
Nog plaatsen over

Omschrijving

MORGEN TOCH ER TOCH BIJ ZIJN? BEL DAN NATHALIE TWEEBOOM! 

Rockstars, trek je plonsstar maar uit de kast! Want wij gaan met z’n allen een nieuwjaarsduik houden! Wij kunnen niet wachten om deze spectaculaire dag met jullie te delen. Hier zullen alle verhalen over kerst en oud & nieuw gedeeld worden bij een knapperend haardvuur midden op het strand. Wij zullen opwarmen met een kom snert en broodje Unox, terwijl de DJ fijne deuntje draait.

De middag zal er als volgt uit komen te zien en definitieve tijden volgen heel snel! Hou je agenda vrij vanaf 15:00 uur op zaterdag 13 januari!

De Duik
Ben jij een koukleum net als Daphne Pasvantis van Team Events? Draag jij als het onder de 20 graden komt al jouw heerlijk warme Rockstars Hoodie? Niet getreurd jullie sjaal dragers, truienopwarmers en wanten dragers! Jullie zullen niks te kort komen! Wat we daarmee zeggen: je hoeft dus niet afwezig te zijn als je niet wilt duiken 😉 Dan moedig je aan en ben jij de mental support voor alle Rockstars die de Nieuwjaarsduik wagen!

Natuurlijk zijn we zuinig op onze Rockstars: tijdens de duik is er een team aanwezig die ons het koude water in zal begeleiden. En natuurlijk krijg je van ons de Limited Edition Rockstars Nieuwjaarsduik MUTS, deze moet je voor de warmte verplicht dragen!

Programma (onder voorbehoud):
15:00 uur – Ontvangst met gluhwein en warme choco.
15:45 uur tot 18:00 uur– DE Nieuwsjaarmarkt waar jij je nieuwjaarscadeau kunt uitzoeken.
16:00 uur – 3..2..1… DUIKUHHH! En Maart v/d Weijden duikt met ons mee!
17:00 uur – tot 22.00 uur – Dansjes, cola, biertjes, wijntjes, proosten en genieten op swingende deuntjes!

Locatie:
IJzeren Man Vught, Boslaan 49, 5263 NX Vught.
Waarom in Vught en bijv. niet in Utrecht? De IJzeren Man is gespecialiseerd in de Nieuwjaarsduik (duikersteam, douches, buitenarea in wintersfeer strand, opzet voor Nieuwjaarsmarkt. Zij hosten dit ook voor Unox) Safety First!

Datum:
Zaterdag 13 januari 2024

Partner:
Neem je partner, vriend, vriendin of hun mee naar de nieuwjaarduik! Hoe leuk om voor te stellen aan je collega’s of elkaar weer te zien naar een lange tijd. LET OP: Geef dit wel aan bij JOIN dat je een “Guest” meeneemt!

Nieuwjaarspakket:
Tijdens de Nieuwjaarsduik kunnen jullie je Nieuwjaarspakket uitzoeken! Vorige jaar hebben we tijdens het Kerst event een marktje gemaakt waar je d.m.v muntjes je cadeautjes kunt uitzoeken! Dat werd door jullie enorm gewaardeerd en dus doen we dit weer! Dit keer in de vorm van een Nieuwjaarspakket! Krijg je dan niks met kerst? Zeker wel, je krijgt een tasje tijdens het kerstfeest van jouw Chapter! Deze houden we nog even als verassing….

Reacties

Vergelijkbare events

25 juni, 12:00

Serge Don: Observability : Supercharge your development efforts!

Algemeen, Tribes
9 Spots
26 juni, 16:00

Kantoor Amsterdam Padel & Work woensdag 26 juni

Chapter Amsterdam '19, Chapter Amsterdam '22
1 Spots
27 juni, 00:49

European Women in Tech Conference

Algemeen
48 Spots