Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Team Rockstars IT CityTrip | BERLIN!!!

mei 30 @ 9:00 am - juni 1 @ 11:00 pm

Jaaaaa HOOR! Eindelijk is de bestemming van onze jaarlijkse Citytrip bekend! Met 100, 110, 120, 130, 140….. Welja, héél veel IT Rockstars gaan we BERLIJN onveilig maken. Op 30 mei om 09.00 uur in de ochtend vertrekken we vanaf Amsterdam Centraal met de tjoek tjoek naar deze prachtige stad vol cultuur, tech, eigenaardigheden, underground-scene en tjokvol bijzondere restaurants en barretjes. Kortom, een stad waar Team Rockstars IT eigenlijk wel een beetje thuis hoort.

De terugreis – waar we nu nog even niet aan willen denken – is op zaterdag 1 juni, we zullen om 23.00 uur in de avond weer arriveren op Amsterdam Centraal. En zet voor de Zondag vast een kruisje in je agenda; die zal je nodig hebben om bij te komen van alle prachtige momenten die we samen dit weekend gaan beleven!

Team Rockstars IT trakteert je met de reis en het verblijf aldaar. Neem wel wat eigen zakgeld mee, want alle uber-vette activiteiten, eten, en plekken die we vooraf voor je gaan uitzoeken zijn voor eigen rekening. Schrijf je je in? Dan gaan we er natuurlijk vanuit dat je er ook echt gezellig bij bent!

Op naar een prachtig weekend tjokvol mooie herinneringen-in-de-maak!

17 out of 150 available

Gegevens

Begin:
mei 30 @ 9:00 am
Einde:
juni 1 @ 11:00 pm
Evenement Categorie:

Locatie

Berlijn
Berlijn, Germany + Google Maps