Chaptermeeting Rotterdam ’19 – Foodhallen Rotterdam

Chapter Rotterdam '19
16 juni, 17:00 - 21:00
Nog plaatsen over

Omschrijving

Ola Chapter Rotterdam ’19 leden!

Na het succes van de laatste chaptermeeting gaan wij helaas afscheid nemen van Chapter Den Haag ’22. Het was onwijs gezellig samen, maar ons kleine mede Chapter is groot genoeg om de chaptermeeting nu op eigen benen te doen 😉 We wensen Chapter Den Haag ’22 veel succes en voor de Chapter Den Haag ’22 – leden: Hou teamupit in de gaten voor jullie eigen event!

Terug naar onze chaptermeeting! Donderdag 16 juni keren we weer terug in de Foodhallen in Rotterdam. Netals vorige keer werken we weer met een systeem van cadeaubonnen. Mocht je al nieuwsgierig zijn naar de mogelijkheden, neem dan zeker een kijkje op hun website: https://foodhallen.nl/rotterdam . Ik zie dat er al een stel nieuwe tentjes erbij zijn sinds de laatste keer!

Netals de vorige keer is er inloop vanaf 17:00 en hopen we rond 18:00 te beginnen aan de meeting. Vergeet niet een cadeaubon te scoren bij Lianne, Bas of Wouter. We proberen het dit keer iets korter te houden dan de afgelopen keer zodat we tussen 19:00-19:30 aan het eten kunnen beginnen.

Aangezien vorige keer nog niet helemaal duidelijk was: Dit is een verplichte meeting. Als je niet aanwezig kan zijn, bespreek dit met je talentmanager. Dit keer is de chaptermeeting alleen fysiek. Hou voor updates onze kanalen (whatsapp/teams/teamupit) in de gaten.

Tot op de chaptermeeting!

Reacties

Locatie

Chapterlead

Vergelijkbare events

18 april, 17:00

Tech radar AI

Tribe Agile, Tribe Architecture, Tribe Automated Testing, Tribe Cloud & DevOps, Tribe Data and AI, Tribe Front-end/Mobile, Tribe Java, Tribe Microsoft, Tribes
7 Spots
18 april, 08:30

EHV’23 MELTdown!

Chapter Eindhoven ’23
4 Spots
18 april, 19:00

EHV’23 Goes bowling!

Chapter Eindhoven ’23
17 Spots