Chaptermeeting East #9 | Woensdag 1 september | SOAP Apeldoorn

01 september, 17:00 - 21:30
Nog plaatsen over

Omschrijving

Hi Easties!

De chaptermeeting van september zal  EIN DE LIJK fysiek zijn. YESSSS!
Voor veel collega’s zal dit de eerste keer zijn dat zij hun collega’s zonder scherm ertussen zullen zien/spreken. Hoe fijn is dat!?

Deze chaptermeeting zal eenmalig op een woensdag plaatsvinden… en wel op woensdag 1 september bij Soap te Apeldoorn. Tussen 17.00-18.15 uur inloop. Er is een grote ruimte voor ons gereserveerd waarbij 1,5 m afstand gehouden kan worden.

We trappen de presentatie af rond 18.30 uur waarna we rond 19.30 uur met zijn allen een hapje zullen eten en een drankje kunnen doen.

We hebben de keuze uit 3 heerlijke maaltijden:
– Pasta met zalm + broodje;
– Ribeye + friet;
– Vega curry + rijst.

Voor ieder wat wils dus! Geef svp VOOR 25 augustus aan Manon door of je er wel of niet bij bent en welke maaltijd we voor je moeten bestellen. Geef daarbij ook aan of je eventuele allergieën of intoleranties hebt.

Bij binnenkomst krijg je muntjes om fris, bier of een wijntje te bestellen. Van al dat bijkletsen krijg je tenslotte een droge mond..

Extra aandachtspunten:

  • Zorg dat je op tijd bent;
  • Vooraf: Wellicht heb jij een topic wat niet mag ontbreken? Of waar je aandacht voor zou willen vragen? Laat het ons de komende dagen weten.
  • Tijdens: de info die wordt gedeeld kan vragen oproepen, onze uitnodiging is ook echt; deel prangende vragen/opmerkingen ook zeker tijdens de meeting doormiddel van het opsteken van je vinger.

Tot in Apeldoorn!!

Reacties

Locatie

Chapter Lead East

Vergelijkbare events

27 februari, 17:00

Microsoft Tribe Presents: .NET Conf 2023 – On Tour (Den Bosch)

Tribe Microsoft
33 Spots
28 februari, 08:00

Front End Tribe Unite! – Monthly

Tribe Front-end/Mobile
3 Spots
28 februari, 19:00

Test Tapas #2: Bite sized talks about testing

Tribe Automated Testing
9 Spots