Chaptermeeting Den Haag ’22 – Foodhallen Den Haag

Chapter Den Haag '22
13 december, 17:00 - 21:00
Nog plaatsen over

Omschrijving

LET OP!!! LOCATIE IS GEWIJZIGD!!!

Lieve Haagies,

Het einde van 2022, ons geboortejaar als chapter, is alweer bijna in zicht. Hoog tijd om weer met zijn allen samen te komen! Er is veel veranderd, er zijn nieuwe Rockstars bij gekomen, en nieuwe plannen gesmeed voor 2023. Al met al genoeg reden om bij elkaar te komen, bij te praten, lekker te eten en te borrelen.

Voor de chaptermeeting Q4 gaan wij op dinsdag 13 december naar Barlow in Den Haag. Je bent welkom om binnen te lopen vanaf 17.00u. We gaan om 18.00u te starten met de meeting.

Dit keer gaan we jullie verassen met een diner en entertainment (wij gaan presenteren terwijl jullie eten). Je kunt een heerlijke 3-gangen maaltijd verwachten, die we op de dag zelf kunnen kiezen. Na het eten is er nog ruimte te borrelen bij Barlow. 

Barlow is ongeveer 15-20 min. lopen vanaf Den Haag centraal. Je kunt natuurlijk ook met de auto komen. Bij Interparking Museumkwartier (4 min. loopafstand) kun je vanaf  €10,- per dag parkeren. Hiervoor kun je een Day Trip Parking reserveren op www.parkereninmuseumkwartier.nl.
Toch raad ik je aan met het OV te komen, of anders met andere Rockstars mee te rijden. Is beter voor ons milieu, en je eigen portemonnee.

Zoals altijd verwachten we iedereen aanwezig te zijn op de chapter meeting. De chaptermeeting is alleen fysiek. Als je er echt niet bij kan zijn, bespreek dit dan met de talent manager. Hou Teams en TeamUp IT in de gaten voor mogelijke updates.

Tot dan stelletje mooie mensen bij elkaar!

Reacties

Locatie

Talentmanager

Vergelijkbare events

18 juli, 08:30

Samenwerken @ Roermond

Chapter Roermond ’23
17 Spots
18 juli, 12:00

Architecture Scan vCare Connect journey by Richard van Zandwijk

Algemeen, Tribe Architecture, Tribes
20 Spots
21 juli, 12:00

Tennissen met Chapter Amsterdam

Chapter Amsterdam '19, Chapter Amsterdam '22
5 Spots