Chapter North Presents: Private Cinema – No Time To Die

06 oktober, 18:00 - 21:30
Nog plaatsen over

Omschrijving

Naar de bioscoop gaan maar dan op de Rockstars manier! Met natuurlijk een eigen VIP privé zaal! Geen last van vervelende kinderen die met popcorn gooien of swipende pubers die meer aandacht hebben voor hun telefoon dan voor de film, dat maakt dit een langverwacht Rockstars uitje. Geheel in stijl gaan wij kijken naar een film die bijna net zo vaak is uitgesteld als dit evenement, namelijk de 25e officiële vertoning van James Bond op het witte doek: No Time To Die!

Rockstarwaardige Ambiance
Natuurlijk hebben wij ook niet zo maar een bioscoop uitgekozen! Nee dit evenement vind plaats in Zaal 3 van de oudste bioscoop van Nederland, het Tuschinski theater aan de Reguliersbreestraat in Amsterdam. Zaal 2 en 3 zijn vorig jaar compleet gerestaureerd in de originele art deco stijl van de bioscoop uit de jaren ’20. Met prachtige plafondschilderingen en luxe VIP stoelen waar je languit in kunt genieten. Voor een visuele impressie zie: https://www.pathe.nl/tuschinskitheater.

Inschrijven?!
Zoals gewoonlijk gaat inschrijven enkel via TeamUpIT, echter deze keer is het een beetje bijzonder. Vanwege de 1,5 meter maatregel die op dit moment nog geld mogen we slechts 20 stoelen vullen in de zaal. Dit betekent dat dit ook het maximale aantal plekken is dat vergeven kan worden op dit moment. Mocht de 1,5 meter maatregel opgeheven worden voor het evenement (de verwachting vanuit het kabinet is 25 september) dan zullen wij de capaciteit uitbreiden naar 57 plekken want dan mag de hele zaal gevuld worden. Mochten er geen plekken meer over zijn maar wil je wel graag mee meld je dan bij één van de leads dan plaatsen wij je op de reservelijst. In eerste instantie mogen alleen Rockstars uit Chapter North zich inschijven, mocht de capaciteit worden uitgebreid dan mag je ook collega Rockstars uit andere chapters vragen of een introducee meenemen (bijvoorbeeld je vriendin of vrouw :P). Wil je hier gebruik van maken laat dit dan even weten aan David.

Update 17-9: Capaciteit is uitgbreid! Wil je je vrouw, man, vriend of vriendin meenemen? Of een Rockstar uit een ander chapter dan mag dit. Laat hem of haar zich dan ook aanmelden via TeamUpIT!

Praktische Informatie
Het programma ziet er als volgt uit:

18:00 – 18:30 Inloop Zaal
18:30 – 21:15 Voorstelling No Time To Die (Zonder Pauze!)
21:15 – 21:30 Uitloop Zaal

Consumpties zijn voor eigen rekening en kunnen bij het buffet en aan de bar van Pathé Tuschinski worden gekocht. Als je een Pathé Unlimited kaart hebt neem deze dan mee voor extra korting op het buffet. Je kunt de bioscoop het beste bereiken met het OV. Op loopafstand van Amsterdam Centraal of met metro 52 (Noord/Zuidlijn) en dan uitstappen bij halte Rokin. Als je nog praktische vragen hebt neem dan contact op met één van de leads (David).

Reacties

Locatie

Chapterlead North

Vergelijkbare events

19 juni, 09:00

EHV’22 MELTdown @ AVULAR | juni

Chapter Eindhoven '22
0 Spots
19 juni, 17:00

Chapter Meeting | Eindhoven ’22 & ’23 | Juni | Melt

Chapter Eindhoven '22, Chapter Eindhoven ’23
29 Spots
19 juni, 08:15

Chapter Utrecht united @Creative Valley

Chapter Utrecht '19, Chapter Utrecht '23, Chapter Utrecht '23
0 Spots