Chapter Lower South Presents Blueriq’s Brandon Verzuu & Robert Lemmens | Blueriq – Low code solutions in a code world

17 februari, 18:30 - 19:45
Nog plaatsen over

Omschrijving

The Talk

In het afgelopen decennia hebben steeds meer “low-code”, “no-code”, Business Process Modeling (BPM) platformen de kop op gestoken. Een vorm van applicatieontwikkeling die in tegenstelling tot traditionelere programmeertalen nu ook “citizen developers”, business analisten of niet-software developers in staat stelt om applicaties tot stand te laten komen.

Kan dit zomaar? Hoe functioneren dit soort platformen? Waar worden ze normaliter voor gebruikt? Hoe verhouding ze zich nu in tegenstelling tot traditionele applicatieontwikkeling?

Bij Blueriq ontwikkelen en we een modelleer platform en implementeren we dit ook bij onze klanten in de financiële en publieke sector.

In deze kennissessie gaan wij het hebben over ons platform en alles wat komt kijken bij de ontwikkeling van deze applicaties. In deze sessie gaan we inhoudelijk in op zowel de technische als functionele onderwerpen hierbij relevant zijn, en hoe onze oplossing zich staande houdt in een code centrische omgeving.

Een greep uit de onderwerpen: code generatie vs. model executie, applicatievoortbrengingsproces, maatwerk componenten, onze engines en meer!

Reacties

Vergelijkbare events

30 november, 17:00

Later als ik groot ben…

Tribe Agile, Tribe Automated Testing, Tribe Cloud & DevOps, Tribe Front-end/Mobile, Tribe Java, Tribe Microsoft
3 Spots
01 december, 23:59

Chapter Utrecht 19′ presents Chapterchef Utrecht 19′ Q4

Chapter Utrecht '19
499 Spots
02 december, 08:00

Arnhem ’19 @ Work | Splendorflex Nijmegen

Chapter Arnhem '19
13 Spots