Chapter Lower South Presents Blueriq’s Brandon Verzuu & Robert Lemmens | Blueriq – Low code solutions in a code world

17 februari, 18:30 - 19:45
Nog plaatsen over

Omschrijving

The Talk

In het afgelopen decennia hebben steeds meer “low-code”, “no-code”, Business Process Modeling (BPM) platformen de kop op gestoken. Een vorm van applicatieontwikkeling die in tegenstelling tot traditionelere programmeertalen nu ook “citizen developers”, business analisten of niet-software developers in staat stelt om applicaties tot stand te laten komen.

Kan dit zomaar? Hoe functioneren dit soort platformen? Waar worden ze normaliter voor gebruikt? Hoe verhouding ze zich nu in tegenstelling tot traditionele applicatieontwikkeling?

Bij Blueriq ontwikkelen en we een modelleer platform en implementeren we dit ook bij onze klanten in de financiële en publieke sector.

In deze kennissessie gaan wij het hebben over ons platform en alles wat komt kijken bij de ontwikkeling van deze applicaties. In deze sessie gaan we inhoudelijk in op zowel de technische als functionele onderwerpen hierbij relevant zijn, en hoe onze oplossing zich staande houdt in een code centrische omgeving.

Een greep uit de onderwerpen: code generatie vs. model executie, applicatievoortbrengingsproces, maatwerk componenten, onze engines en meer!

Reacties

Vergelijkbare events

21 mei, 08:30

Samenwerken @ Roermond

Chapter Roermond ’23
23 Spots
22 mei, 08:00

Front End Tribe Unite! – Monthly

Tribe Front-end
6 Spots
22 mei, 11:30

The (hot) dog walk

Chapter Utrecht '19, Chapter Utrecht '23, Chapters
11 Spots