Chapter Central Presents – Wat doet Chapter Central?

24 februari, 17:00 - 18:30
Nog plaatsen over

Omschrijving

Chapter Central is het nieuwste chapter binnen Team Rockstars IT, waarbij een groot deel van de Rockstars elkaar nog niet face to face hebben mogen ontmoeten. Tijd dus om door te pakken op het social event van begin deze maand en nog meer over elkaar te weten te komen. Dit keer op werkgebied. Vandaar, wat doet Chapter Central?

Op woensdag 24 februari 17:00u zullen drie Rockstars van Chapter Central het podium pakken en je mee nemen in hun avontuur bij de klant. Ze gaan vertellen waar ze momenteel mee bezig zijn, waar ze trots op zijn, welke drempels er op de weg liggen of hebben gelegen en hoe ze daar mee om zijn gegaan en meer!

Een teaser van wat jullie kunnen verwachten:

Hans Harts neemt ons mee in zijn wereld als architect bij VWT, waar hij zich voornamelijk bezig houdt met het in kaart brengen van de systemen om zodoende het IT landschap naar een hoger niveau te tillen. Daar komt natuurlijk veel bij kijken, zoals Enterprise Architecture, High Level Designs, Inrichten Azure Architectuur, DevOps en meer!

Maurits Kammer heeft vanaf juni gewerkt aan een greenfield project waarin ze integreren met nieuwe overheidsservices in aanbouw. Het uiteindelijk doel is een anti-mestfraude databank op nationale schaal. Om dit te kunnen realiseren wordt er gebruik gemaakt van een tal prachtige technieken, o.a. Kubernetes, Kafka, Docker, EF, ASP.NET Core, Azure en ElasticSearch.

Gerald Eersteling is net gestart met zijn opdracht bij PINCH. Hier zal hij samen met een team van ervaren developers een toffe app van scratch gaan bouwen, maar hoe begin je nu aan zo’n project? Hoe zorg je ervoor dat je snel en effectief mee kan draaien in een enorm goed geoliede machine? Op deze vragen en meer zal Gerald geheel in eigen vorm op ingaan. Met een leuke en originele Keynote belooft het een toffe presentatie te worden.

Na elke talk zal er natuurlijk tijd zijn voor vragen en eventuele suggesties. Wie weet vinden we op dat moment wel de ultieme oplossing voor een branded vraagstuk!

Dit wil je niet missen, dus meld je aan en tot de 24e. De uitnodiging met daarin de Teams link volgt dan later.

Reacties

Chapter Chief Central

Vergelijkbare events

18 juli, 08:30

Samenwerken @ Roermond

Chapter Roermond ’23
17 Spots
18 juli, 12:00

Architecture Scan vCare Connect journey by Richard van Zandwijk

Algemeen, Tribe Architecture, Tribes
20 Spots
21 juli, 12:00

Tennissen met Chapter Amsterdam

Chapter Amsterdam '19, Chapter Amsterdam '22
5 Spots