Chapter Central presents: How to train your Cloud skills | Marco Vervoort | Christiaan Nieuwlaat

28 april, 17:00 - 18:30
Nog plaatsen over

Omschrijving

De wondere wereld van de Cloud is soms lastig te bewandelen. Het halen van certificaten en de juiste kennis opdoen is hartstikke belangrijk in dit veld. Waar moet je beginnen en hoe pak je dit traject nou aan? En wat voor kansen zullen het gaan bieden als je het eenmaal hebt gehaald? Laat jezelf meenemen op 28 april om 17:00.

Onze twee experts op gebied van Azure en AWS kunnen jullie hier alles over vertellen. Door hun eigen ervaringen te delen, uit te leggen hoe het leertraject het beste aan te pakken, wat ze ervan hebben geleerd, welke kansen het heeft geboden en nog veel meer gaan ze jou motiveren om of te beginnen of juist dat extra stapje te nemen.

Voor Azure hebben we de expert en Tribe Lead van Cloud & Devops Marco Vervoort binnengehaald. Hij zal de focus leggen op het vervolgcertificaat van de populaire AZ-204, namelijk de AZ-400. Ook zal hij de andere minder populaire certificaten belichten. Zo krijg jij een duidelijk beeld van wat er is, wat je eraan hebt en wat je ervan kunt leren. Door zijn eigen ervaringen te delen, de kansen die hem heeft geboden en nog veel meer proberen we jou te motiveren om of te beginnen met het traject of juist dat extra stapje te nemen.

Voor AWS hebben we de expert en Tribe Lead van Cloud & Devops Christiaan Nieuwlaat binnengehaald! Laat je motiveren door de presentatie om AWS uit te proberen, de juiste leerpaden te bewandelen, de meest nuttige certificaten te behalen en nog veel meer. De vette ervaringen, de juiste aanpak, de kansen voor de leukste opdrachten en meer zal Christiaan met ons gaan delen.

Reacties

Vergelijkbare events

19 juni, 09:00

EHV’22 MELTdown @ AVULAR | juni

Chapter Eindhoven '22
0 Spots
19 juni, 17:00

Chapter Meeting | Eindhoven ’22 & ’23 | Juni | Melt

Chapter Eindhoven '22, Chapter Eindhoven ’23
29 Spots
19 juni, 08:15

Chapter Utrecht united @Creative Valley

Chapter Utrecht '19, Chapter Utrecht '23, Chapter Utrecht '23
0 Spots