Chapter Central Presents – Alles over architecture

26 mei, 17:00
Nog plaatsen over

Omschrijving

Altijd al nieuwsgierig geweest naar wat architecten nou allemaal mee bezig zijn en wat het betekent om een architectenrol in te vullen bij een klant? Ben je benieuwd of de rol bij jou past en wil je hier dus meer over te komen weten? Dan is deze tech sessie helemaal voor jou! Op woensdag 26 mei 17:00u gaan twee fantastische sprekers je meenemen in hun ervaringen. Dit wil je absoluut niet missen.

“The Pragmatic Architect”

Outline:

Architecten zijn er in alle vormen in maten, maar wat is nou het verschil tussen een Solution-, Domain-, Product-, Data-, Business- of Enterprisearchitect? Zijn architecten juist veel aan het programmeren of houden ze zich vooral bezig met het tekenen van mooi gekleurde blokjes en lijntjes.

Een van de twee sprekers is onze eigen Chapter Chief Marco Kuiper!

Bij verschillende klanten heeft Marco diverse rollen als Architect in mogen vullen en tijdens deze talk deelt hij zijn ervaring hierin. Hij neemt je graag mee in zijn zienswijze in architectuur en zal staken als Enterprise Architect, ArchiMate en het Novius Architectuur Raamwerk aanstippen. Oh en zijn meest favoriete tool voor Architectuur: PowerPoint.

De tweede spreker is niemand minder dan Oscar van der Leij! Hij haakt aan bij Marco en zal ook zijn visie met jullie gaan delen. Hij zal vertellen over TOGAF, de methode voor het ontwikkelen en beheren van de enterprise architectuur. Hierin zal hij ingaan op de Architecture Development Method (ADM) en de toepassing hiervan binnen zijn opdracht bij VodafoneZiggo.

Let op: Dit event is georganiseerd door Chapter Central maar is natuurlijk voor alle rockstars beschikbaar!

Reacties

Chapter Lead Central

Vergelijkbare events

18 juli, 08:30

Samenwerken @ Roermond

Chapter Roermond ’23
17 Spots
18 juli, 12:00

Architecture Scan vCare Connect journey by Richard van Zandwijk

Algemeen, Tribe Architecture, Tribes
20 Spots
21 juli, 12:00

Tennissen met Chapter Amsterdam

Chapter Amsterdam '19, Chapter Amsterdam '22
5 Spots