Chapter Arnhem ’19 presents: Prison Island Nijmegen

Chapter Arnhem '19
10 november, 18:00 - 21:30
Nog plaatsen over

Omschrijving

Hi Chapter Arnhem ’19,

Helaas kan de Escaperoom in de koepelgevangenis te Arnhem niet doorgaan. Ik heb alle aanmeldingen twee opties gegeven en de meeste stemmen ging naar deze optie; Prison Island te Nijmegen. Datum en tijd blijven hetzelfde, escaperoom en plaats zullen dus veranderen. Volgend jaar wil ik alsnog heel graag richting de Koepelgevangenis met jullie!

Ik heb mij door meerdere mensen laten vertellen dat  Prison Island echt een hele leuke room is dus ik hoop dat jullie dat ook vinden 🙂 Voorafgaand wil ik ergens een frietje/pizza oid eten dus laat het mij weten als je aan wil sluiten of leuke suggesties hebt. Om 20.00 uur heb ik bij Prison Island gereserveerd dus voel je vrij om daar pas aan te sluiten.

‘In het cellencomplex van Prison Island Nijmegen stellen 32 cellen je fysieke, technische en tactische skills op de proef. Elke cel heeft een eigen opdracht en moeilijkheidsgraad. Kom je er niet uit? Geen probleem! Je kunt de cellen zo vaak spelen als je wilt of je gaat door naar een andere cel. Goede samenwerking is vereist om de opdrachten op te lossen en daarbij een zo hoog mogelijke score te behalen. Deelnemers vormen teams van 3 tot 4 personen. Elk team krijgt één persoonlijke sleutel waarmee zij de cel kunnen openen. De tijd loopt wanneer je de eerste cel opent. Ontdek wat de opdracht is en ontsnap uit Prison Island. Ben jij er klaar voor om meer punten te behalen dan de andere teams?’

CIAO!
Manon, namens de leads

Reacties

Locatie

Chapterlead

Vergelijkbare events

22 juni, 12:00
0 Spots
23 juni, 14:00

23 juni | (Family) Event Amsterdam ’19 & ’22

Chapter Amsterdam '19, Chapter Amsterdam '22
0 Spots
25 juni, 12:00

Serge Don: Observability : Supercharge your development efforts!

Algemeen, Tribes
17 Spots