Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Pizzasessie Bert Jan Schrijver | Angular voor Java Developers – Chapter East

August 29, 2018 @ 5:30 pm - 9:30 pm

Vanuit Chapter East presenteert TeamUP IT Bert Jan Schrijver! Op 29 augustus zal hij zijn kennis delen met onze Rockstars en genodigden in ‘t Taphuys in Arnhem.

De Sessie
Angular is zonder twijfel één van de populairste frameworks van het moment voor het bouwen van moderne web-frontend. En het mooie van Angular is: veel van de gebruikte concepten liggen best dichtbij alles wat we uit de Java-wereld kennen. Neem TypeScript bijvoorbeeld – je kunt nu fatsoenlijke getypeerde code schrijven voor je browser!

In deze sessie deelt Bert Jan zijn ervaring als Java developer met het ontwikkelen van Angular applicaties. Hij legt alles uit over tools als npm, rxjs, karma, protractor en vergelijkt ze met hun evenknieën in de Java-wereld. We gaan van start met een lege IDE en live code, een complete werkende Angular applicatie, verbonden met een Spring boot backend.

Na een sessie van ongeveer een uur kun je zelf hands-on aan de slag met Angular, Bert Jan helpt je graag mee op weg!

Programma
17.45 – 18.30 Inloop + Dinner & Drinks
18.30 – 19.30 Bert Jan Schrijver – Angular voor Java Developers
19.30 – 20.30 Hands-On met Angular
20.30 – 21.30 Drinks

Bert Jan Schrijver
Bert Jan is software craftsman bij JPoint en CTO van OpenValue. Hij focust zich op Java, Continuous Delivery en DevOps. Bert Jan is een Java champion, Developer champion, JavaOne rock star spreker en leidt NLJUG, de Nederlandse Java User Group. Hij houdt ervan om zijn ervaringen te delen door te spreken op conferenties, te schrijven voor Java magazine en door kinderen te leren programmeren bij Devoxx4Kids. Bert Jan is gemakkelijk te bereiken op Twitter via @bjschrijver.

8 out of 30 available

Details

Date:
August 29, 2018
Time:
5:30 pm - 9:30 pm
Event Category:

Venue

arnhem
Arnhem, Netherlands + Google Map