Amsterdam ’22 Work & Eat together @Amsterdam Office!

Chapter Amsterdam '22
24 mei, 09:00 - 18:00
Nog plaatsen over

Omschrijving

Hi Amsterdam ’22 Rockstars!

Op woensdag 24 mei reserveren we het hele Amsterdamse kantoor om samen met ons chapter aan het werk te gaan. Altijd al benieuwd geweest naar wat je chaptergenoten doen tijdens hun opdrachten of wie de beste darter is? Dit is dé dag om naar kantoor te komen!

Daarnaast regelen we een masseur, nagelstyliste en barbier om jullie in de watten te leggen!

Voor de lunch organiseren we een heuse potluck. Dit houdt in dat iedereen die wil, een zelfgemaakt gerecht kan meebrengen dat je van tevoren hebt klaargemaakt. Er zal daarnaast een prijsuitreiking zij voor het gerecht dat de meeste stemmen krijgt!

Natuurlijk is er nog ruimte aan het einde van de dag om een klein borreltje te doen. 😉

PS: Omdat er 18 ingerichte werkplekken zijn op kantoor hebben we het deelnemersaantal op max 25 gezet. Er kan ook aan de tafels achter het scherm gewerkt worden zodat we ook met +/- 25 op kantoor kunnen werken. Let wel: je zult dan NIET met 2 schermen kunnen werken. Als laatste; je hoeft GEEN plekje te reserveren in de Calendar Tool (die hebben we namelijk al helemaal geblokt 😉 ).

We kijken er naar uit om je dan te zien!

Victor & Jeroen van Muistoko

Reacties

Victor & Jeroen

Vergelijkbare events

18 april, 17:00

Tech radar AI

Tribe Agile, Tribe Architecture, Tribe Automated Testing, Tribe Cloud & DevOps, Tribe Data and AI, Tribe Front-end/Mobile, Tribe Java, Tribe Microsoft, Tribes
7 Spots
18 april, 08:30

EHV’23 MELTdown!

Chapter Eindhoven ’23
4 Spots
18 april, 19:00

EHV’23 Goes bowling!

Chapter Eindhoven ’23
17 Spots