Amsterdam ’22 Office Takeover & Zomerse Borrel!

Chapter Amsterdam '22
02 augustus, 09:00 - 18:00
Nog plaatsen over

Omschrijving

Liefste mensen uit Chapter Amsterdam ’22!

Na een meer dan geslaagde 1ste editie van onze Office Takeover, gaan we op woensdag 2 augsutus op herhaling! Amsterdam ’22 neemt ons Amsterdamse kantoor over om samen aan het werk te gaan. Altijd al benieuwd geweest naar wat je chaptergenoten doen tijdens hun opdrachten of wie de beste darter is? Dit is dé dag om naar kantoor te komen!

Opnieuw regelen we een masseur en barbier om jullie in de watten te leggen! Ditmaal komt onze ‘eigen’ Ash de lunch verzorgen en zal ons trakteren op een heuse salade bar. In hartje zomer hebben we denk ik wel behoefte aan een frisse lunch 🙂

De dag sluiten we gezamenlijk af op het dakterras van B.1 om daar op de zomer te proosten. Despo’s, witbiertje met citroen of toch stiekem een pina colada? Laat die summer vibes maar komen!!

PS: Omdat er 18 ingerichte werkplekken zijn op kantoor hebben we het deelnemersaantal op max 25 gezet. Er kan ook aan de tafels achter het scherm gewerkt worden zodat we ook met +/- 25 op kantoor kunnen werken. Let wel: je zult dan NIET met 2 schermen kunnen werken. Als laatste; je hoeft GEEN plekje te reserveren in de Calendar Tool (die hebben we namelijk al helemaal geblokt 😉 ).

We kijken er naar uit om je dan te zien!

Vic & Ash

Reacties

Vic & Ash

Vergelijkbare events

22 juni, 12:00
0 Spots
23 juni, 14:00

23 juni | (Family) Event Amsterdam ’19 & ’22

Chapter Amsterdam '19, Chapter Amsterdam '22
0 Spots
25 juni, 12:00

Serge Don: Observability : Supercharge your development efforts!

Algemeen, Tribes
17 Spots