Agile Tribe presents: Reading Rockstars – Team Topologies

Tribe Agile, Tribes
01 februari, 12:00 - 13:00
Nog plaatsen over

Omschrijving

Wat is er nu beter dan een talk van een uur? ‘Het boek was beter’! Precies, dus wij beginnen (heerlijk rebels) een boekenclub in deze moderne, digitale tijd.

Team Topologies: Organizing Business and Technology Teams for Fast Flow, dat is de volledige titel. Het boek is al bij verschillende events ter sprake gekomen en ook in de wereld van software ontwikkeling heeft het boek grote impact. 

Het boek gaat vooral over het inrichten van organisaties en teams en het beschrijven van team-interacties om betere achitectuur en software te realiseren. 

Reading Rockstars  

Omdat we als Rockstars bij verschillende opdrachtgevers werken en daardoor heel verschilende inzichten hebben lijkt het ons gaaf om gezamelijk het boek te lezen en te bespreken. Sommige Rockstars hebben al concrete ervaring met Team Topologies, voor anderen is het compleet nieuw. 

We willen gezamelijk het boek gaan lezen en nemen daar ruim de tijd voor: in maart plannen we de finale om het complete boek te bespreken. Tussentijds organiseren we korte sessies, b.v. tijdens de lunch, om af en toe wat van gedachten te kunnen wisselen. In maart komen er ook meerdere offline events over hetzelfde onderwerp, daar kan je je later ook voor aanmelden! 

Zodra er voldoende aanmeldingen zijn gaan we de losse events inplannen! For now willen we beginnen in december, zodat iedereen tijdig het boek kan lezen en voorbereid naar het event kan komen (?in maart?) Uiteraard kan later aanhaken altijd!

Waarom doe ik mee aan dit event?
Ik wil meer weten over Team Topologies, en kijken naar de ins- en outs van de up and coming inzichten in teams en de samenwerking er tussen.

Daarom.

Wat moet ik doen?
Meld je aan op TeamupIT, wij regelen dat je meegenomen wordt in de boekenclub! Jij bestelt het boek (via office scheelt je BTW!) zodat je het op tijd op je deurmat hebt voor de boekenclub!

Wat doen wij dan?
Wij doen niks! Anders dan enthousiast zijn en mee praten met de groep over het boek (en de inhoud). Er schijnen mensen aanwezig te zijn die het boek al 2,5 keer hebben gelezen (@Jacob)

Waar?
Online!
Je krijgt vanzelf een teams invite waarbij je een keer per twee weken aanhaakt in een groep mensen die gedachten delen over het boek dat we lezen.

Wanneer?
Elke 2 weken een half uur om 12:00 van ~begin december tot ~begin maart

Reacties

Boeken-wurm-club-voorzitter

Vergelijkbare events

19 juni, 09:00

EHV’22 MELTdown @ AVULAR | juni

Chapter Eindhoven '22
0 Spots
19 juni, 17:00

Chapter Meeting | Eindhoven ’22 & ’23 | Juni | Melt

Chapter Eindhoven '22, Chapter Eindhoven ’23
29 Spots
19 juni, 08:15

Chapter Utrecht united @Creative Valley

Chapter Utrecht '19, Chapter Utrecht '23, Chapter Utrecht '23
0 Spots