Agile Tribe Lunchsessie: Wiring The Winning Organization

Tribe Agile
30 november, 12:00 - 13:00
Nog plaatsen over

Omschrijving

Elke dag gaan mensen naar hun werk. Met de auto, trein of fiets, of gewoon vanuit huis. En vanaf dat moment is de ervaring van iedereen anders.

Voor sommige mensen staat werk gelijk aan sleur, verveling of zelfs aan gevaar. Hun dag is gevuld met frustratie en verwarring, een zoektocht naar wat, hoe en waarom er iets gedaan moet worden.

Echter, er zijn ook mensen die dat helemaal niet zo beleven. Ze zijn goed toegerust, kunnen doen wat van ze gevraagd wordt, ze worden gewaardeerd en gaan met een goed gevoel naar huis.

Het boek Wiring The Winning Organization legt uit hoe leiders verantwoordelijk zijn om het voor mensen mogelijk te maken om hun werk goed te kunnen doen. Hoe ze waarde kunnen genereren en leveren, hoe ze zich gewaardeerd kunnen voelen.

De beste leiders maken, onderhouden en verbeteren hun organizaties ‘sociale circuit’, de laag van processen, procedures, routines en normen die het voor mensen mogelijk maakt op hun werk goed te kunnen doen. Pas als dat lukt is het geheel meer dan de som der delen.

 

Wat gaan we doen in deze lunchsessie?

We gaan beginnen met een introductie van het boek. Wat is het idee, uit welke onderdelen bestaat het model en wat zijn daar goede voorbeelden bij. Daarna gaan we aan de hand van vragen dieper in op de inhoud.

Het doel is om samen in gesprek te gaan, ideeen op te doen, elkaar te inspireren. Je hoeft het boek niet gelezen te hebben, het is pas net uit dus waarschijnlijk heeft niemand het verder gelezen.

Het is een openbaar event, je mag iemand meenemen of aanmelden! Ook worden er opnames gemaakt!

Reacties

Tribe Lead Agile Tribe | Team Topologies Advocate

Vergelijkbare events

18 april, 17:00

Tech radar AI

Tribe Agile, Tribe Architecture, Tribe Automated Testing, Tribe Cloud & DevOps, Tribe Data and AI, Tribe Front-end/Mobile, Tribe Java, Tribe Microsoft, Tribes
7 Spots
18 april, 08:30

EHV’23 MELTdown!

Chapter Eindhoven ’23
4 Spots
18 april, 19:00

EHV’23 Goes bowling!

Chapter Eindhoven ’23
17 Spots