After Lunch Tech Talk | Victor Pelt | Securing Digital Frontiers

Chapter Arnhem '19, Chapter Deventer '22, Chapter Utrecht '19, Chapter Utrecht '23
15 december, 12:30 - 13:15
Nog plaatsen over

Omschrijving

Hi Rockstars,

Deze talk is opnieuw ingepland nu op 15 december:

In Mei hebben we de eerst Tech talks na de lunch gehad en dat is zeer goed bevallen. We hebben nu zelfs een extra ingelaste Tech Talk en dit kun je nog steeds live bewonderen bij zowel Mr.Green in Klarenbeek als online in Zwolle of Thuis!! Let’s go hybrid meetings!

We hebben zoveel fantastische Rockstars in onze organisatie die op allerlei vlakken kennis hebben en dit graag willen delen. Deze kanjers geven wij graag de ruimte en een podium. Soms zijn dit gelikte kennis sessies, soms een try-out op inhoud of skills of is het een live demo. Iedereen mag doen wat hij of zij wil om in een kleine drie kwartier kennis over te dragen.

Deze vrijdag: Victor Pelt: Securing Digital Frontiers – Verified Credentials en Modern Identity Management

In deze presentatie bespreek ik het belang van modern Identity Management (IM) en belicht ik de rol van geverifieerde credentials. Ik introduceer kernconcepten zoals Multi-factor Authentication (MFA) en Zero Trust, en ga in op recente ontwikkelingen in IM. Door middel van een praktijkvoorbeeld illustreer ik de toepassing van geverifieerde credentials in een Zero Trust-omgeving. Tot slot kijk ik iets vooruit naar de toekomst van identity management.

Who’s next?
Nog een vraagteken, maar we hopen dat jij ook een keer wil presenteren. Geef een teken aan je TM en we pakken het samen op. Alvast dank.

Reacties

Locatie

Regio East en Central

Vergelijkbare events

27 februari, 17:00

Microsoft Tribe Presents: .NET Conf 2023 – On Tour (Den Bosch)

Tribe Microsoft
33 Spots
28 februari, 08:00

Front End Tribe Unite! – Monthly

Tribe Front-end/Mobile
3 Spots
28 februari, 19:00

Test Tapas #2: Bite sized talks about testing

Tribe Automated Testing
9 Spots