After Lunch Tech Talk | Gijs van Dulmen | Tekton

Chapter Arnhem '19, Chapter Deventer '22, Chapter Utrecht '19, Chapter Utrecht '23
Nog plaatsen over

Omschrijving

Hi Rockstars,

In Mei leggen alle vogels op vrijdag een kennis ei. Dit kun je live bewonderen bij zowel Mr.Green in Klarenbeek als online bij Mr.Green in Zwolle of Thuis!! Let’s go back to hybrid meetings.

We hebben zoveel fantastische Rockstars in onze organisatie die op allerlei vlakken kennis hebben en dit graag willen delen. Deze kanjers geven wij graag de ruimte en een podium. Soms zijn dit gelikte kennis sessies, soms een try-out op inhoud of skills of is het een live demo. Iedereen mag doen wat hij of zij wil om in een kleine drie kwartier kennis over te dragen.

Deze vrijdag: Gijs van Dulmen: Tekton
Heb je een Kubernetes cluster en wil je daar CICD op doen op een vernieuwende manier? Heb je een hekel aan Jenkins en wil je niets liever dan dit de deur uit gooien?

Dan is Tekton een prachtige technologie! Pipelines-as-Code met de mogelijkheid om enorme builds te fabriceren en gebruik te maken van kubernetes native principes. Ik neem jullie mee in het ecosysteem en mogelijkheden met Tekton. Ook een kleine doorkijk wat je er mee kan als je helemaal los wilt in de wereld van supply chain security!

Who’s next?

Reacties

Locatie

Regio East en Central

Vergelijkbare events

18 juli, 08:30

Samenwerken @ Roermond

Chapter Roermond ’23
17 Spots
18 juli, 12:00

Architecture Scan vCare Connect journey by Richard van Zandwijk

Algemeen, Tribe Architecture, Tribes
20 Spots
21 juli, 12:00

Tennissen met Chapter Amsterdam

Chapter Amsterdam '19, Chapter Amsterdam '22
5 Spots