Tech Walk: Code That Fits In Your Head

Tech Walk: Code That Fits In Your Head

Iedere dinsdag in de even weken hebben we van 12:30 – 13:00 uur een lunchwalk met elkaar. In deze laagdrempellige setting (via Discord) van maximaal een halfuurtje krijgt een spreker de mogelijkheid om ieder (technisch) onderwerp aan te snijden. Het is echt de bedoeling dat je je oortjes indoet en een half uur buiten gaat wandelen (zelfs als het regent).

In deze eerste editie gaat Jacob Duijzer ons vertellen waarom hij zo enthousiast is over het boek Code That Fits in Your Head. Hij heeft ondertussen al een aantal andere developers aan het lezen gekregen met al even enthousiaste reacties. Waarom is nu juist dit boek een boek wat je als Rockstar en Software Engineer moet lezen. Zonder alle pareltjes eruit te halen zal hij een paar leerpunten er uit pikken om die met ons te bespreken. Zorg dat je er bij bent en discussieer vooral mee!

<<DISCORD LINK VOLGT>>

Become Microsoft Certified: Informatie en breakout sessies

Microsoft heeft certificeringstrajecten voor veel technische functies. Elk van deze certificeringen bestaat uit het behalen van een reeks examens om certificering te behalen.

Fundamentele certificeringen worden aanbevolen om mee te beginnen. Ideaal voor mensen die net beginnen in de techniek. Op rollen gebaseerde certificeringen zijn de volgende opties om te beginnen met het leren van waardevolle rolvaardigheden.

In deze informatieve sessie lichten we het Microsoft Certificatiepad toe zoals dat nu is in 2022 en zijn er breakout sessies om specifieke onderwerpen te bespreken. We richten ons op Developer, DevOps Engineer en Solution Architect maar hebben ook ruimte voor andere rolcertificeringen.