Friday is when the Magic happens

Of het nu in een ver ver verleden was tijdens de pauze op de middelbare school, of afgelopen vrijdag in je favoriete gamestore; veel van ons hebben zich ooit wel eens aan Magic the Gathering gewaagd. Voor wie het spel nog niet kent; Magic the Gathering is een kaartspel waarbij je het opneemt tegen één of meerdere tegenspelers. Het doel is om door krachtige (en vooruit, ook minder krachtige ;)) kaarten te spelen, je tegenspeler uit te schakelen en daarmee eeuwige roem (en de daar bij horende bragging rights) te claimen. Los van het spelelement staat een ‘avondje Magic’ ook garant voor een hele hoop gezelligheid!

Op vrijdag 28 april a.s. organiseert chapter Tilburg ’19 een ‘avondje Magic’ (Waarbij overigens ook +1’s en andere chapters van harte welkom zijn!). Nog nooit Magic gespeeld? Geen probleem! Voor beginnende spelers is er de mogelijkheid aan te sluiten bij een introductie met speluitleg en begeleiding om je op gang te helpen!* Voor meer gevorderde spelers wordt een boosterdraft georganiseerd (Let op: met een prijzenpot ;)). Het avondje Magic vindt plaats bij 4 your games in Dordrecht.

Wanneer
vrijdag 28 april om 19:00

Waar
4 Your games Dordrecht
Voorstraat 410,
3311 CX Dordrecht

Pro tip: Parkeer je auto gratis (1e 24 uur) op parkeerterrein Weeskinderendijk. Iets dichterbij kan ook (spuihaven) maar dat is wel betaald  (vast avond tarief van een paar euro)

No car, no problem; ook met de trein is de locatie goed te bereiken!

Kosten deelname
Boosterdraft: €16,50 incl. 1 consumptie
Introductiespel: €12,00 incl. 1 consumptie*

Er wordt geen alcohol geschonken

* Het aantal plekken voor speluitleg en begeleiding is beperkt. Wil je speluitleg? Laat het even weten via willem.deklerk@teamrockstars.nl dan zorgen wij dat er een plek voor je wordt gereserveerd!

 

Bordspellenavond @ HQ | Den Bosch ’15

Na een succesvolle avond in februari staat er weer een nieuwe bordspellen avond op de planning, namelijk vrijdag 14 april! De tafels zullen klaar staan, het drinken koud en eten zal geregeld worden. We starten rond 17:00 met de inloop en wat te eten, om daarna de dobbelstenen te laten rollen en de kaarten te delen.

Er zullen genoeg spellen aanwezig zijn om te spelen, maar neem ook vooral dat ene spel mee dat je graag wil spelen.

Dit programma duurt tot je verloren hebt, het zat bent of tot de beveiliging je wegstuurt (dat zal ongeveer 00:00 uur zijn).

Goed om te weten; Het eten zal op eigen kosten zijn en mocht je iemand mee willen nemen, dan kan dat zeker.

Kortom, zie jij een gezellige avond met je collega’s via een potje Dixit, Ticket to ride of Levensweg wel zitten? Meld je vooral aan!

(Leren) Schaken @Tribes Utrecht Centraal

Altijd al willen leren schaken? Of kun je al goed schaken en ben je benieuwd hoe goed je bent? Op donderdag 20 april, vanaf 18:30, heb je de kans om van KNSB schaakmeesters alle kneepjes te leren of, als je de kunst van het schaken al goed beheerst, je skills uit te testen door te spelen tegen de beste schakers van Nederland!

Schaakvereniging Paul Keres organiseert op deze avond namelijk een schaakavond, die we helemaal kunnen inrichten naar onze eigen behoefte. In de aanloop naar dit event zullen de chapter leads bij iedereen die zich hiervoor heeft aangemeld in de lucht komen om te checken of je wilt leren schaken of dat je al zó goed bent, dat je het aandurft om tegen deze zwaargewichten te spelen ;-).

Deelname is gratis, de enige kosten voor dit event zijn de consumpties die je nuttigt. Je mag hier ook externen voor uitnodigen. Enige voorwaarde voor externen is dat zij zich voor dit event aanmelden op TeamupIT.

Chapter Utrecht @Work bij Tribes

Tîjdens de chaptermeeting van 8 maart hebben de meeste van jullie kennis kunnen maken met Tribes, onze nieuwe en tijdelijke locatie voor chaptermeetings en samenwerkdagen, direct naast Utrecht Centraal. We hebben ontzettend fijne en positieve reacties op deze nieuwe locatie mogen ontvangen van jullie.

Op donderdag 20 april a.s. organiseren wij dan ook onze eerste samenwerkdag op deze geheel nieuwe locatie!

Aan het eind van de dag, vanaf 19u, kun je ook kosteloos aanhaken bij het wekelijkse schaken wat hier georganiseerd wordt. Er zijn schaakmeesters aanwezig, waarvan je de kunst van het schaken kunt leren en als je deze kunst al beheerst zijn er geduchte tegenstanders  ;-). Mocht je hierbij aan willen haken, dan moet je jezelf wel even apart hiervoor aanmelden via Teamup IT.

We hopen een heleboel van jullie te mogen verwelkomen in onze gereserveerde samenwerk ruimte!

Boulderen Chapter Utrecht ’19 & ’23

Hallo chapter Utrecht!

Naar aanleiding van afgelopen Chapter Meeting gaan we onze eerste boulderavond van het jaar plannen. Donderdag 23 maart om 19:30 bij Sterk Spoor. Voel je vrij om ook iemand mee te nemen.

Kosten zijn voor eigen rekening:

Entree €10,50 of €11,50;

Klimschoenen €4,-

Er is een chat in Teams voor boulderen, wil je daaraan toegevoegd worden stuur één van de chapter leads dan een berichtje.

Tot donderdag!

Familieboswandeling Utrecht ’19 & ’23

Hallo chapter Utrecht!

Op zaterdag 16 december trekken wij onze wandelschoenen aan en gaan wij de bossen bij Maarn verkennen. Wij vertrekken om 10 uur vanaf station Maarn voor een route van 8 kilometer. Deze route eindigt op dezelfde plaats waar ook een aantal horecagelegenheden zijn om daar nog gezellig na te tafelen.

Deze wandeling is niet alleen voor de Rockstar, maar ook voor de partners, kinderen en huisdieren, honden zijn toegestaan. Dus kom met z’n allen genieten van de winterse bossen rondom Maarn en Doorn met een eventuele beklimming van de uitkijktoren.

Neem je eigen snacks en drinken mee en check ‘s morgens nog even of een paraplu meenemen een slim idee is :).

Tot zaterdag!

Familieboswandeling Utrecht ’19 & ’23

Hallo chapter Utrecht!

Op zaterdag 21 oktober trekken wij onze wandelschoenen aan en gaan wij de Gelderse Vallei verkennen. Wij vertrekken om 10 uur vanaf bushalte Pothbrug voor een route van 8 kilometer. Deze route eindigt op dezelfde plaats, en vlak voor het einde van de tocht kunnen we eventueel een klein uitstapje doen naar een horecagelegenheid.

Deze wandeling is niet alleen voor de Rockstar, maar ook voor de partners, kinderen en huisdieren, honden zijn toegestaan. Dus kom met z’n allen genieten van de veelzeidigheid van het Gelderse landgoed en de Grebbelinie.

Het kan zijn dat de grond drassig is als het een natte periode is, dus denk daaraan bij het uitkiezen van je schoeisel.

Neem je eigen snacks en drinken mee en check ‘s morgens nog even of een paraplu meenemen een slim idee is :).

Tot zaterdag!

Familieboswandeling Utrecht ’19 & ’23

Hallo chapter Utrecht!

Op zaterdag 19 augustus trekken wij onze wandelschoenen aan en gaan wij het landgoed Hoevelaken verkennen. Wij vertrekken om 10 uur vanaf station Amersfoort Vathorst voor een route van 7 kilometer. Deze route eindigt op dezelfde plaats, en daar kunnen we eventueel de verloren calorieën weer aanvullen bij de lokale horeca.

Deze wandeling is niet alleen voor de Rockstar, maar ook voor de partners, kinderen en huisdieren, honden zijn toegestaan en mogen in een groot gedeelte van het landgoed vrij rondlopen. Dus kom met z’n allen genieten van landgoed Hoevelaken.

Neem je eigen snacks en drinken mee en check ‘s morgens nog even of een paraplu meenemen een slim idee is :).

Tot zaterdag!

Familieboswandeling Utrecht ’19 & ’23

Hallo chapter Utrecht!

Op zaterdag 17 juni trekken wij onze wandelschoenen aan en gaan wij de bossen en het water bij Amelisweerd verkennen. Wij vertrekken om 10 uur vanaf station Utrecht Lunetten voor een route van 7 kilometer. Deze route eindigt op dezelfde plaats. Halverwege komen we langs een theehuis waar we een korte pauze kunnen houden.

Deze wandeling is niet alleen voor de Rockstar, maar ook voor de partners, kinderen en huisdieren, honden zijn de hele route toegestaan. Dus kom met z’n allen genieten van de natuur langs en rond de Kromme Rijn.

Neem je eigen snacks en drinken mee en check ‘s morgens nog even of een paraplu meenemen een slim idee is :).

Tot zaterdag!

Familieboswandeling Utrecht ’19 & ’23

Hallo chapter Utrecht!

Op zaterdag 22 april trekken wij onze wandelschoenen aan en gaan wij de bossen bij Holandsche Rading verkennen. Wij vertrekken om 10 uur vanaf station Hollandsche Rading voor een route van 6 kilometer. Deze route eindigt op dezelfde plaats.  Halverwege kunnen we voor een korte pitstop terecht bij een pannenkoekenrestaurant.

Deze wandeling is niet alleen voor de Rockstar, maar ook voor de partners, kinderen en huisdieren, honden zijn de hele route toegestaan. Dus kom met z’n allen genieten van het voorjaar in de bossen tussen Hollandsche Rading en Lage Vuursche.

Neem eventueel je eigen snacks en drinken mee en check ‘s morgens nog even of een paraplu meenemen een slim idee is :).

Tot zaterdag!