Boulderen bij Beest Boulders!

Be the star on the rocks! Maak je klaar voor een spannende avond boulderen in Rotterdam! We gaan op woensdag 27 september naar Beest Boulders Rotterdam voor een leuke teambuilding ervaring.

Boulderen is een geweldige manier om jezelf zowel fysiek als mentaal uit te dagen. Of je nu een ervaren klimmer bent of een beginner, er is voor iedereen wel een uitdaging te vinden.

Beest Boulders Rotterdam is een van de beste bouldergelegenheden in Rotterdam en biedt verschillende routes die geschikt zijn voor alle vaardigheidsniveaus. Ze hebben ruim 220 verschillende boulders verspreid over 4 verdiepingen en een fantastisch uitzicht over de stad Rotterdam!

Schoenen en eventueel andere materialen zijn te huren bij de hal zelf. Kosten bedragen €17,50 voor entree (€12,50, als je al een pas bezit) en €4.50 voor klimschoenen. Na het aanmelden geven de instructeurs een korte oriëntatie en veiligheidsinstructies, zodat iedereen zich comfortabel en zelfverzekerd voelt voordat we de wanden beklimmen. Na onze klimsessie hebben we tijd om te ontspannen, kletsen en samen te genieten van een drankje.

Meld je aan en maak je klaar om je innerlijke rockstar los te laten! Dit belooft een fantastisch event te worden dat je niet wilt missen!

Programma
19.00 – 19.30 Inloop/Aanmelden
19.30 – 19.45 Introductie
19.45 – 20.45 Boulderen
20.45 – 21.30 Borrel

image

Adres
Benthemplein 10
3032 CC Rotterdam

Credits, meer info, vragen: Patrick Sonneveld is je man!

Chaptermeeting Q3 – Chapter Rotterdam ’19

Beste Rockstars van Chapter Rotterdam! 🤘

Woensdag 4 oktober keren we terug naar de Foodhallen voor de derde (eigenlijk vierde, nee zelfs vijfde!) chaptermeeting van 2023.: Q3 it is! Inloop is vanaf 17:00u en we hopen om 18:00u te beginnen met de meeting.

Ook deze keer werken we met vouchers, hiermee kun je binnen de Foodhallen eten en drinken bestellen. Scoor je vouchers bij aankomst bij één van de chapter leads (Jeroen Nijhuis, Laurens Ista of Wouter Everse).  Als alles volgens plan verloopt, kunnen we tussen 19:00u-19:30u met het eten beginnen. Mocht je benieuwd zijn naar het actuele aanbod, neem dan vast een kijkje op hun website: https://foodhallen.nl/rotterdam .

Kleine reminder: Dit is een verplichte meeting. Als je niet aanwezig kan zijn, bespreek dit met je talentmanager. De chaptermeeting is alleen fysiek. Hou voor updates onze kanalen (whatsapp/teams/teamupit) in de gaten.

Tot op de chaptermeeting!

@Work Day Chapters Den-Haag & Rotterdam (@The Social Hub Delft)

Thuiswerken is fijn, maar met z’n allen samenwerken is toch veel leuker!?
Op woensdag 20 september bundelen Chapter Den-Haag & Rotterdam de krachten om een gezellige samenwerkdag te organiseren in het mooie Delft! Deze editie zal namelijk plaatsvinden bij The Social Hub in Delft (Van Leeuwenhoekpark 1, 2611 DW Delft). Hier kun je lekker werken, onder het genot van een scala aan koffie, thee, en snacks. Leuk voor de oud Chapter West leden om elkaar weer eens te zien & om natuurlijk weer wat nieuwe gezichten te leren kennen! Dus schrijf jezelf in & kom gezellig meewerken!

Er is de mogelijkheid een extra monitor te huren op locatie, deze voorraad is echter niet eindeloos én hier zijn extra kosten (op eigen rekening) aan verbonden. Mocht je die dag gebruik willen van een extra monitor neem dan even contact op met Yannick van ‘t Hullenaar. Verder zijn er ook wat belhokjes en genoeg rustige hoekjes om eventueel wat meetings te doen. Houd er wel rekening mee dat het op momenten ook rumoerig kan zijn. Dus mocht je veel meetings hebben, neem noise-cancelling headphones mee, of zonder je even af.

Praktische info:
– The Social Hub in Delft bevindt zich op bijna letterlijk voor het station van Delft, met het OV komen is dan ook het handigst.
– Mocht je toch met de auto komen is de Phoenixgarage de goedkoopste optie (https://parkerendelft.com/parkeren/phoenixgarage/). Vanaf daar is het ongeveer 5 tot 8 minuutjes lopen naar the Social Hub.

Voor meer informatie check: https://www.thesocialhub.co/delft/co-working-space/.

We zien jullie graag de 20e bij The Social Hub in Delft!

Voetbal klassieker – West vs North

zaalvoetbal

Beste sportieve Rockstars!

Daar is hij dan eindelijk . De wedstrijd tussen Chapter ‘West’ en Chapter ‘North’.

Graag nodig ik jullie uit voor een voetbal toernooitje. Donderdag 21 september gaan we van 19.00 tot 21.00 lekker hard knallen. We verzamelen rond 18:45 om dan vervolgens het veld op te gaan. Iedereen is welkom! Ongeacht fysieke toestand/conditie, leeftijd of voetbalervaring. Twijfel dus niet om je in te schrijven. We hebben minstens 2 teams nodig, want spelen zonder tegenstander blijkt toch wat saai. Dus meld je aan! 🤘

Val je niet binnen deze chapters, maar zijn er wel een hoop voetbal fans in jouw chapter? Twijfel dan niet om even contact op te nemen. Wie weet kunnen we een Battle of the Chapters regelen.

Friday is when the Magic happens

Of het nu in een ver ver verleden was tijdens de pauze op de middelbare school, of afgelopen vrijdag in je favoriete gamestore; veel van ons hebben zich ooit wel eens aan Magic the Gathering gewaagd. Voor wie het spel nog niet kent; Magic the Gathering is een kaartspel waarbij je het opneemt tegen één of meerdere tegenspelers. Het doel is om door krachtige (en vooruit, ook minder krachtige ;)) kaarten te spelen, je tegenspeler uit te schakelen en daarmee eeuwige roem (en de daar bij horende bragging rights) te claimen. Los van het spelelement staat een ‘avondje Magic’ ook garant voor een hele hoop gezelligheid!

Op vrijdag 29 september a.s. organiseert chapter Tilburg ’19 een ‘avondje Magic’ (Waarbij overigens ook +1’s en andere chapters van harte welkom zijn!). Nog nooit Magic gespeeld? Geen probleem! Voor beginnende spelers is er de mogelijkheid aan te sluiten bij een introductie met speluitleg en begeleiding om je op gang te helpen!* Voor meer gevorderde spelers wordt een boosterdraft georganiseerd (Let op: met een prijzenpot ;)). Het avondje Magic vindt plaats bij 4 your games in Dordrecht.

Wanneer
vrijdag 29 september om 19:00

Waar
4 Your games Dordrecht
Voorstraat 410,
3311 CX Dordrecht

Pro tip: Parkeer je auto gratis (1e 24 uur) op parkeerterrein Weeskinderendijk. Iets dichterbij kan ook (spuihaven) maar dat is wel betaald  (vast avond tarief van een paar euro)

No car, no problem; ook met de trein is de locatie goed te bereiken!

Kosten deelname
Boosterdraft: €16,50 incl. 1 consumptie
Introductiespel: €12,00 incl. 1 consumptie*

Er wordt geen alcohol geschonken

* Het aantal plekken voor speluitleg en begeleiding is beperkt. Wil je speluitleg? Laat het even weten via willem.deklerk@teamrockstars.nl dan zorgen wij dat er een plek voor je wordt gereserveerd!

 

Board Game Weekend Getaway

Krijg je niet genoeg van boardgames? Hebben je vrienden nooit tijd en komen je nieuwe aankopen veel te weinig op tafel?

Dit is je kans om het hele weekend te vullen met boardgames. Eindelijk die onbespeelde dozen uit de shrink halen, heel veel nieuwe regels leren en je collega’s inmaken.

Voor mijn Limburgse bordspelvereniging organiseer ik jaarlijks een aantal bordspel weekenden. Het leek me leuk om dit ook voor de bordspel fanaten binnen Rockstars te doen, nu in Nederland.

Hoe werkt het?  12 Jan 2024 – 15 Jan 2024 in Nader te bepalen, NL.

We huren een grote accommodatie en spelen van vrijdagmiddag tot maandagochtend een heleboel spellen. Iedereen zorgt zelf voor eten en drinken en uiteraard de spellen niet vergeten. Sluit je liever later aan of wil je eerder weg? Allemaal geen probleem. Heb je een partner die ook gek is op boardgames, kom lekker samen. Doordat we met een grote groep zijn is er altijd wel iemand die bij een spel aan wilt haken.

De kosten voor het weekend zijn €150,- p.p.

Het minimale aantal deelnemers is 16 en het maximale 24. Als we minder dan 16 aanmeldingen hebben gaat het helaas niet door.

Overzicht accommodatie boardgame weekend (de optie op deze is verlopen).

Zodra we 16 aanmeldingen hebben zal ik op zoek gaan naar een geschikte accommodatie en deze met jullie delen. Je kunt dan altijd nog beslissen of je wel of niet mee wilt.

Nadat we de accommodatie geboekt hebben zal er meteen betaald moeten worden. Let op, de accommodaties brengen annuleringskosten in rekening, het is na betaling dus niet mogelijk om geld terug te geven.

Mocht je nog vragen hebben kun je contact met mij opnemen.

P.S. Weet jij welk spel te zien is op de PDF? Laat het in de comments weten.

Motortour Utrecht

Bordspellenavond Rotterdam/Den Haag

Kaartleggende, 6-oog-gooiende, tactisch (en minder tactisch) uitmuntende bordspelliefhebbers opgelet!

We hebben na een lange tijd weer een datum voor de populaire bordspellenavond. Geniet ongeacht je skill-level samen met je collega’s op 9 augustus een avond lang van de meest gezellige en uitdagende bordspellen.

Heb je een leuk bordspel wat je graag wilt spelen met collega’s? Neem deze dan vooral mee!

Informatie over de locatie

We hebben een zaal gehuurd in de Alexanderkerk in Rotterdam. Voor avondeten willen we traditie getrouw pizza gaan bestellen. We komen hiervoor nog bij je in de lucht. Drinken kan gehaald worden bij de bar in de kerk.

Het is gratis parkeren op en rondom het terrein van de locatie en ongeveer 10 minuten lopen vanaf station oosterflank (15 minuten vanaf station Alexander).

Chapter Rotterdam ’19 Etentje | Beach House Kralingse Bos

Jaaaaaaaa, na de lange grijze winter en het natte winderige voorjaar is hij nu eindelijk aangebroken, de Zomer!

En om deze op een goede manier in te luiden hebben we als Chapter Rotterdam ’19 een lekker etentje gepland. Voor iedere Rotterdammert die fan is van zon, lekker eten en een gezellige sfeer!

Je kunt je aanmelden tot 30 juni 12:00. Is dat moment al verstreken? Check dan even bij Cindy wat er nog mogelijk is.

Tot dan!

P.s. De officiele BBQ volgt later nog! 🙂

Bootcamp

Beste Rockstars! 🤘

Tijd om je conditie op de proef stellen door lekker bezig te zijn in een sportparkje met high intensity (🏋️) oefeningen tussendoor. De oefeningen zullen aan jouw niveau aangepast worden dus gegarandeerd een leuke training!!

Of je nu aan het trainen bent voor de Strong Viking event of gewoon een sportief avondje kan gebruiken, meld je aan! 💪

Na afloop kun je genieten van een welverdiend biertje, shake of watertje!