Motortour

motor

Phantasialand!

Vanuit chapter Utrecht is het initiatief ontstaan om een dagje naar Phantasialand te gaan, alleen willen we dit breder trekken dan alleen ons chapter. Dit willen we doen op een doordeweekse dag vanwege de drukte in het park.

Uiteraard gaan we zoveel mogelijk carpoolen, want dat is super gezellig én beter voor het milieu.

De kosten:
Bestel je ticket 3 maanden van te voren –> €29,- per ticket
Bestel je ticket 2 maanden van te voren –> €36,- per ticket
Bestel je ticket 1 maand van te voren –> €41,- per ticket
Bestel je ticket in de laatste weken –> €57,- per ticket

Bestellen kan via https://shop.phantasialand.de/nl/producten/themapark-tickets

Wij hebben er zin in!

Prison Escape Utrecht!

Wie gaat met ons mee? De bekende Prison Escape heeft tegenwoordig óók een locatie in Utrecht!

Over de beleving
De officiële Prison Escape Shows zijn drie uur durende belevingen waarin jij de hoofdrol speelt. 25 acteurs zullen voor je klaar staan om dit helemaal tot leven te laten komen. Het is een totaalervaring zoals je die nog nooit hebt beleefd.

Prison Escape Utrecht speelt zich af in het Pieter Baan Centrum en dit iconische gebouw heeft zoveel geschiedenis wat legio inspiratie heeft opgeleverd voor de levensechte personages en spannende verhaallijnen die je gaat tegenkomen.

Dit event is op eigen kosten (€79,99 + €0,99 servicekosten). LET OP ALS JE JE TICKET GAAT BESTELLEN: We doen het tijdslot van 19:00-22:00.
Iedereen die mee wil is welkom. Wees wel op tijd met het bestellen van je ticket, want ze zijn ruim van te voren uitverkocht!

Wij hebben er zin in!

Virtual Reality met Rotterdam ’19

Tijd om de VR brillen op te doen en je onder te dompelen in de VR games van Zero Latency Rotterdam.

Dit evenement staat gepland op 13 april. Verdere info en exacte tijden volgen nog.

De Rotterdamse Speurtocht!

Rotterdam

Stap in de wereld van Rotje Knor en ontdek alle verborgen schatten die deze betoverende stad te bieden heeft!  

We hebben een Rotterdamse speurtocht voor jullie klaarstaan om de stad op een geheel nieuwe manier te verkennen. Voor elk uitgevoerde opdracht verdient jouw team punten.

Om je avonturen vast te leggen en je prestaties te bewijzen, dien je de foto’s te delen in onze groepsapp, waar onze juryleden vol spanning wachten! 📸 

Aan het einde van de dag kunnen we genieten van een diner en de winnaar bekend maken, welke het recht heeft op die felbegeerde prijs! 🌟 

Dus, zijn jullie klaar om de stad te veroveren, plezier te hebben en onvergetelijke herinneringen te creëren? 🎈 Laten we samen op pad gaan en Rotje Knor op zijn grondvesten doen schudden!  

Programma
14:30 Inloop (verzamelen op kantoor Rotterdam)
15:00 Start speurtocht
18:00 Gezamenlijk diner & prijsuitreiking

Meld je snel aan!

Yoga @ Het Park (Rotterdam)

Dag rockstars!

Dit is je persoonlijke time-out na een week vol deadlines en releases. Een uurtje ontspanning met bewegingen uit yoga, tai chi en pilates zorgt voor een gezond lichaam en een gezonde geest .

Je doet eenvoudige en veilige yoga bewegingen om je hele lichaam sterker en flexibeler te maken. Het controleren van je ademhaling is daarbij een belangrijk onderdeel bij alle bewegingen.

Als je nog nooit aan yoga hebt gedaan, dan is dit een geweldige kennismaking. Maar de variatie in de yoga zorgt ervoor dat ook mensen die er al mee bekend zijn, ook kunnen genieten van deze les.

Zorg ervoor dat je een eigen yoga-matje, of anders gewoon handdoek meeneemt. Muziek en drankjes zijn geregeld!

Voel je ook vrij een +1 mee te nemen, the more the merrier!

Meld je snel aan.

Boulderen bij Beest Boulders!

Be the star on the rocks! Maak je klaar voor een spannende avond boulderen in Rotterdam! We gaan op woensdag 27 maart naar Beest Boulders Rotterdam voor een leuke teambuilding!

Boulderen is een geweldige manier om jezelf zowel fysiek als mentaal uit te dagen. Of je nu een ervaren klimmer bent of een beginner, er is voor iedereen wel een uitdaging te vinden.

Beest Boulders Rotterdam is een van de beste bouldergelegenheden in Rotterdam en biedt verschillende routes die geschikt zijn voor alle vaardigheidsniveaus. Ze hebben ruim 220 verschillende boulders verspreid over 4 verdiepingen en een fantastisch uitzicht over de stad Rotterdam!

Schoenen en eventueel andere materialen zijn te huren bij de hal zelf. Deze kosten worden samen met de entreekosten gedekt door Rockstars.

Na onze klimsessie hebben we tijd om te ontspannen, kletsen en samen te genieten van een drankje.

Meld je aan en maak je klaar om je innerlijke rockstar los te laten! Dit belooft een fantastisch event te worden dat je niet wilt missen!

Programma
19.00 – 19.30 Inloop/Aanmelden
19.30 – 19.45 Introductie
19.45 – 20.45 Boulderen
20.45 – 21.30 Borrel

image

Adres
Benthemplein 10
3032 CC Rotterdam

Team Rockstars goes Dune2

29 februari is Dune 2 gereleased, hier moeten we uiteraard als Team Rockstars bij zijn!

Donderdag 28 maart gaan we met z’n allen naar Kinepolis in Den Bosch.

Om 18 uur gaan we pizza’s eten op het hoofdkantoor en om 19 uur lopen we richting Kinepolis in Den Bosch. De film begint om 20 uur.

De kosten van zowel de pizza’s alsook de bioscoopfilm zijn voor rekening van Team Rockstars. Dit is namelijk een film die je gezien moet hebben!

Social Ride Team Rockstars IT

Beste wielertoeristen, knechten, klimgeiten en sprintkanonnen,

Het moment waar jullie op hebben zitten wachten is daar: de Team Rockstars “social ride” is in de maak! De uitgelegen kans om die afgetrainde kuiten en gesoigneerde outfits te laten zien en tegelijkertijd je (wieler)collega’s beter te leren kennen!

Wie, wat, waar? Zaterdag 6 april om half 10 ‘s ochtends verzamelen we bij de Proloog in Amerongen! Hier kun je je omkleden, waarna we beginnen met koffie & gebak. Om 10 uur stappen we de fiets op en zullen we een prachtige rit door de omgeving maken.

Insteek is dat iedereen aan de tocht deel kan nemen, wat betekent dat we een route van ongeveer 80km uitzetten, gemiddelde snelheid rond de 28 km/h aanhouden en samen uit, samen thuis zijn. Benieuwd naar de route? Deze vind je hier. Zet ‘m vooraf in je Garmin/ Wahoo voor het gemak!

Halverwege de route zullen we een lunchpauze bij Moeke in Rhenen houden, deze is op eigen kosten.

Ben je hier nou graag bij? Meld je dan aan via deze pagina! +1’s zijn welkom.

Vragen? Vragen! 🚴

 

Jeu de borrel!

Hallo rotterdammers!

Het is alweer een jaar geleden dat we gezamenlijk onze boules-/petanque skills gemeten hebben. Daarom hoog tijd voor een wederzien bij Jules Boules Bites Bar!

Vanaf 20.00 ben je van harte welkom om samen, onder het genot van hapjes en drankjes, het weekend in te luiden!

We hebben 2 boules-banen gereserveerd voor een twee uur. Er zijn geen extra kosten verbonden. De banen, drankjes en hapjes zijn op kosten van Rockstars.

Benieuwd naar de spelregels?
https://www.boulesbitesbar.nl/rotterdam/boules

Welke collega neem jij mee als jouw boules-buddy?!  🙂

Zie je daar! 🤘