Chapter Roermond ’23 goes go-karting!

🏁 Get Ready to Rev Your Engines! 🏁

Op 26 oktober verruilt Chapter Roermond ’23 het kantoor voor de kartbaan. We verzamelen bij Cargo Karting in Maasmechelen (BE), zo’n tien minuutjes over de grens. Deze kartbaan heeft maar liefst twee verdiepingen aan asfalt en is zowel toegankelijk voor beginners, als ook uitdagend voor de echte kartfanaten. 

We beginnen met de kwalificatieronde. In deze heat dien je een zo snel mogelijke tijd neer te zetten om je startpositie te garanderen voor de race-ronde. In de tweede ‘race heat’ kun je jezelf bewijzen als snelste Rockstar van het zuiden. We kunnen maximaal met 12 personen tegelijk op de baan, dus wees er snel bij!

Belangrijke info

-Ben op tijd! Zorg dat je stipt om 18:15u aanwezig bent. 19:00u moeten we aangemeld zijn en in de karts zitten. 🕒

-Om nog meer leuke uitjes in de rest van het jaar te kunnen doen vragen we €10,- eigen bijdrage om deel te kunnen nemen. Drankjes zijn voor eigen rekening. 🍹

-Helmen zijn beschikbaar, maar je mag uiteraard ook je eigen (motor)helm gebruiken. ⛑️

-Denk aan je paspoort! 🇧🇪

See you on track!

Familiewandeling Sittard-Geleen (Danikerberg route)

In dit gebied beginnen de Limburgse heuvels. En wat voor heuvels! De Danikerbergroute voert je langs steile bospaadjes met verrassende vergezichten naar boomgaarden met een unieke pruimensoort.

Een monumentaal restaurant waar de middeleeuwse Kleine Commanderij van de Duitse Orde was gevestigd, naast een berg waar volgens de legende ooit galgen voor de bokkenrijders stonden. Moderne zorg voor natuur en cultuurlandschap laten je genieten van dit eeuwenoude en unieke gebied.

Sluit lekker aan en verleng je leven door te wandelen.

Familiewandeling Limburgs Heuvelland

Een recente studie heeft uitgewezen dat wandelen hartstikke gezond is voor je. Omdat wij binnen Chapter Roermond allemaal wat langer willen leven, starten we een nieuwe traditie.

Regelmatig zullen wij Familiewandelingen organiseren waarbij we elke keer iets verder naar het noorden van de provincie gaan.

We beginnen met een familiewandeling in het Limburgs Heuvelland. Wandelen in het Geuldal is als een schilderij dat tot leven komt. Denk aan kronkelende riviertjes, groene weiden, kleurrijke bloemen en charmante dorpjes. Het is de ultieme uitvalsbasis om het mooiste stukje van Zuid-Limburg te zien.

Neem je partner/kinderen/huisdieren mee of kom lekker alleen. Deze eerste wandelroute is 6km lang.

Achteraf is er nog de mogelijkheid om samen een drankje/ijsje te nuttigen.

After Work Drinks & Bites

28 September hebben we een samenwerkdag bij ROOOMS Maastricht.

Na een intense werkdag moeten onze reserves weer aangevuld worden, dat kunnen we samen doen in het centrum van Maastricht. Ook als je er overdag niet bij bent, ben je van harte welkom in de avond aan te sluiten.

We kunnen op de dag zelf kijken waar we willen eten.

Dit is op eigen kosten.

Chapter Roermond ’23 @ WORK in ROOOMS Maastricht

Na de positieve reacties van de vorige keer, gaan we opnieuw een gezellige samenwerkdag organiseren! Op donderdag 28 september zijn we vanaf 08:30 weer welkom bij ROOOMS op de Boschsstraat in Maastricht! Als we een beetje rekening met elkaar houden zijn er maximaal 25 plekken beschikbaar, dus meld je zo snel mogelijk aan!

Koffie en thee zijn wederom inclusief. Ook hebben we een aantal vergaderruimtes ter beschikking om even te concentreren of te bellen.
Er is geen kantine of restaurant, maar omdat we slechts vijf minuten van het centrum verwijderd zijn, hebben we veel lunchmogelijkheden.

Kom je met de auto? Parkeren is mogelijk bij de Sphinx of in het Fronten(d)park.

Board Game Weekend Getaway

Krijg je niet genoeg van boardgames? Hebben je vrienden nooit tijd en komen je nieuwe aankopen veel te weinig op tafel?

Dit is je kans om het hele weekend te vullen met boardgames. Eindelijk die onbespeelde dozen uit de shrink halen, heel veel nieuwe regels leren en je collega’s inmaken.

Voor mijn Limburgse bordspelvereniging organiseer ik jaarlijks een aantal bordspel weekenden. Het leek me leuk om dit ook voor de bordspel fanaten binnen Rockstars te doen, nu in Nederland.

Hoe werkt het?  12 Jan 2024 – 15 Jan 2024 in Nader te bepalen, NL.

We huren een grote accommodatie en spelen van vrijdagmiddag tot maandagochtend een heleboel spellen. Iedereen zorgt zelf voor eten en drinken en uiteraard de spellen niet vergeten. Sluit je liever later aan of wil je eerder weg? Allemaal geen probleem. Heb je een partner die ook gek is op boardgames, kom lekker samen. Doordat we met een grote groep zijn is er altijd wel iemand die bij een spel aan wilt haken.

De kosten voor het weekend zijn €150,- p.p.

Het minimale aantal deelnemers is 16 en het maximale 24. Als we minder dan 16 aanmeldingen hebben gaat het helaas niet door.

Overzicht accommodatie boardgame weekend (de optie op deze is verlopen).

Zodra we 16 aanmeldingen hebben zal ik op zoek gaan naar een geschikte accommodatie en deze met jullie delen. Je kunt dan altijd nog beslissen of je wel of niet mee wilt.

Nadat we de accommodatie geboekt hebben zal er meteen betaald moeten worden. Let op, de accommodaties brengen annuleringskosten in rekening, het is na betaling dus niet mogelijk om geld terug te geven.

Mocht je nog vragen hebben kun je contact met mij opnemen.

P.S. Weet jij welk spel te zien is op de PDF? Laat het in de comments weten.

Roermond on a Boat

Chapter Roermond gaat het water op.

We huren een sloep en gaan de Maasplassen verkennen. We willen graag picknicken op de boot. Neem je eigen eten en drinken mee en laten we genieten van het mooie weer!

We vertrekken rond 18:00 uur en eindigen rond 21:30. Wees op tijd zodat je niet achter hoeft te blijven.

Mocht je alvast in de stemming willen komen, klik dan hier

Chapter Meeting | Roermond ’23 |

Hoi toppers van onze prachtige Limburgse Chapter!

Op woensdag 7 juni 2023 om 17:00 uur staat de tweede Chapter Meeting van 2023 alweer op ons te wachten! En, het is de eerste Chapter Meeting van Roermond ’23!!! #poppinbottles

Deze Chapter Meeting wordt (uiteraard) gehouden in Roermond. We zijn nog fanatiek op zoek naar een geschikte Rockstars-waardige locatie. Binnenkort volgt hier meer informatie over. Wat wel al bekend is, is dat we rond 18:00 uur starten met een ‘officieel’ deel, we daarna lekker een hapje gaan eten, en we afsluiten met een heerlijke portie Limburgse gezelligheid.

Schrijf je hier in, en dan gaan we er samen een TOP avond van maken!

Mocht je niet aanwezig kunnen zijn, laat dit dan weten aan één van onze kersverse Chapter Leads (Amra Sacic, Martijn Candel en Victor Vergoossen) of aan jouw Talent Manager.

We kijken enorm uit naar dit samenzijn!